| Anca_6108 a întrebat:

Vreau si eu statusuri gen"Am un caracter puternic imi place sa fiu eu...sa nu arat tristetea din sufletul meu"
Dau funda la cele mai multe si mai frumoase:*

4 răspunsuri:
| Alexa_9443 a răspuns:

● Zâmbesc mereu, glumesc mereu, dar ce e in sufletul meu stiu doar eu!
●Un prieten adevarat vede tristetea din sufletul tau in timp ce prietenii fasi sunt pacaliti de zanbetul tau!
● Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand te astepti mai putin
● Povestea mea continua la nesfarsit in stilu` clasic foarte fericit!
● Zanbeste cineva acolo sus te iubeste!
● De azi am un singur scop! Sa pun fericirea mea pe primul loc!
● Eram copii` in brate ne tineam si azi iubesc o amintire!
● Esti atat de departe dar mereu in mintea mea!
● Zâmbesc mereu, glumesc mereu, dar ce e in sufletul meu stiu doar eu!
●Un prieten adevarat vede tristetea din sufletul tau in timp ce prietenii fasi sunt pacaliti de zanbetul tau!
● Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand te astepti mai putin
● Povestea mea continua la nesfarsit in stilu` clasic foarte fericit!
● Zanbeste cineva acolo sus te iubeste!
● De azi am un singur scop! Sa pun fericirea mea pe primul loc!
● Eram copii` in brate ne tineam si azi iubesc o amintire!
● Sunt stele ce dispar in noapte, dar niciodata nu se sting, sunt departari ce par aproape si inimi tari care inving!
● stiu` ca e ceva frumos` in t0atha imperfectsiunea` mea.0 frumusetse` care ma tine sus`.0 tharie` care nu`mi poate fi luatha`!

Funda pls :*

| Alexa_9443 a răspuns:

"".Ca am trecut prin prea multe ca sa incercam sa renuntam. si uneori pare prea frumos, e special e ireal. Iar asta imi da incredere ca stii noi. n`avem final 8->!""
sa fiu in mintea ta in fiecare zi mereu. Tot ce ai in jur sa iti spuna doar numele meu :]`Orice film, prietena sau carte sa iti povesteasca despre mine inca o parte:X`!""
"".Nu te gandi ca nimeni nu iti spune cand e bine. incearca sa visezi.sa fi doar Tu Cu Tine. Si sti ca vine`o zi cand soarele pe ceru' tau va rasari si o persoana draga tie atunci iti va zambi.:X!""
"ti-am promis ca intr-o zi o sa ma tin de promisiuni Dar pana atunci, hai sa uitam de regrete! Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte!""
http://www.lipiciosii.ro/? do=Info&cat=statusuri&cu=&page=4&total=1662

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi …
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
Il iubesc si prostutzul nu-si da seama…
Credeam ca daca ai aripi: zbori usor si-ating un nor, dar eram cu capul in nori, zborul e periculos, depinde cu cine zbori…
Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu?
Inima mea e rupta in doua … jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna …
Nu judeca pe cineva pentru ceea ce este azi…incearca sa vezi ce poate deveni maine…
Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba … te-am pierdut pe tine …
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
Vreau sa fiu singura in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…
Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita, dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
Suferinta este singura experienta peste care nu trece niciun suflet uman.
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi …
Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.
Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm…
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze….
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra … si sa te pot privi din nou in ochi … sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
Mi-e dor de noi2 si de tot ce a fost intre noi. te iubesc :X
Incerc sa ascund calvaru numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie.:((:-
Sufletul meu plange, plange dupa tine. Acum tu esti cu alta eu nu mai am pe nimeni.
Si tacerea e un raspuns :(:(

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| Meee_5692 a răspuns:

•●"________Hey hey Sti Ca am Stil! Te iubesc cu Suflet De Copil! ________"•●

Ce atata modestie?! Ce atata rusine?!laughingEu cred sincer ca Dumnezeu m`a facut cu dedicatie pentru Tinewinking

Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite-o dupa putin timp zambeste...; x happy

Si pe bune ti'ar sta rau Q alta in locul meu!winking

Sunt aici sa te Amagesc cu Prezentza si sa te Ignor cu Indiferenta

""~~~ M'ai uitate odata la mine Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege. Tu nu esti unicatwinking. Pot gasi baietii ca tine la fiecare metru patrat! rolling on the floor)winking ~"

"""vOrbele nu au valoare stiu indiferentZa doare nu am nevoie de povestiasHa ca iti intorc spatele Si te las sa privesti[:X]smug [...]"""

Nu`h ma URA`ca sunt mai buna ca tine`; x!
uraste`ma ca prietenu`tau intoarce capu` dupa mine`
si` atunci cand` e cu tine`se gandeste` tot la mine` smugwinking; x!

Ptr` voi pauza`smugpentru mine` "play; x!"pentru` voi"Jetlaughing"...ptr` mine "hey; x!"; x smug

Am fite prea fine ...Baby. sorry da` nuh mai sunt` d tine`; x smug!

Stii? Tu vei sta cu altele ca sa uiti...Iar eu imi voi bate joc de altii ca sa imi aduc aminte...love struck`!

Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` love struck

Sunt tot ce`ai avut si n`ai putut pastra. Tot ce`ai avut, si nu mai poti avea."...

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic…si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi mai trebuia.

N`am iubit p nimeni cu atata dor... si de-a fost ceva... a fost trecator

Si Tine Minte, O Fata Loveste Prin Fapte, Nu Prin Cuvinte. #"

StIll`perfecTT`.`; x.`Nebunieee` si talent`; x. ``; x asta`ii stilul` meu` RecenTT`; X,,•

sper sati placa happy funda?big grin