Ma joc cu talente si cu fite,sunt printesa intre fetite
Fite,gesturi si tupeu, asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine, stiu sa-nvart totul in loc, dobor prostii dintr-un foc
Mersul meu de scena, Te baga in dilema, Vorbesc ca o profesoara, Cu un cuvant te bag in boala
Ca tine intr-o zi vad 10, stilul tau ma lasa rece, Nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma faca
Merg incet, Inspir talent, C-am venit din occident, Ca sa strig in gura mare, "Copia n-are valoare!"
Asta-s eu si n-ai ce-mi face...alta mami nu mai face
Azi e unicat, maine e copiat, dar niciodata egalat
I'll never stop believing
Simpla in cel mai complex mod, Timida cu un tupeu fantastic, Energica intr-o lene notorie, Zapacita in cel mai serios mod, Optimista in cel mai pesimist mod posibil, rea dar totusi buna!
Suflet de copil, lacrimi de adult si esenta tare, asta e fetita care te-a ridicat mereu in picioare
I don't like to be bad, I'm just tired to be nice!
Stiu, am un talent nativ. Sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ.
Figuri, fite si talent. Asta-i stilul meu recent!
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Tine-ma aproape caci s-ar putea sa realizezi ca ai pierdut un diamant in timp ce colectionai pietricele!
Parfumul meu in bluza ta, Si stilul meu in mintea ta, Vei cauta privirea mea in fiecare ea din viata ta.
Sper sa iti placa!
Aandr33a întreabă:
Com3 întreabă:
Patricia_Oana_1998 întreabă: