ღஜ♥ Voi invatsa sa traiesc fara tine ♥ Si o sa ma gandesc de acum mai mult la mine ♥ Tu apartsii acum de timpul trecut ♥ Vreau sa te uit. ♥ ™ ღஜ
ღஜ♥ Voi invatsa sa traiesc fara tine ♥ Si o sa ma gandesc de acum mai mult la mine ♥ Tu apartsii acum de timpul trecut ♥ Vreau sa te uit. ♥ ™ ღஜ
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa
Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu-i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte... Tu nu prea o minti pe ea... Dar ea Beau bere… sa-l fac sprit pe Jack Daniel`s "
" Ma numesc cum ma numesc si ma cheama cum ma cheama! "
" Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc… "
" Cred ca imi place ceva… dar nu stiu sigur ce?! "
" Play your music, play it so loud that nobody could sleep…NOISE MAKER! "
»" Fac cinste plateste vecinu! "
" I’m very very very happy! Nu deranjati fericirea mereu te minte!
Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus, ne vedem acolo sus
Te tin la distanta, Ma fac ca nu iti dau importanta, Situatia`i mai complicata, Sunt o fata RASFATATA