Buna;*
L'am uitat.Nu ma mai gandesk la el Inima mea a incetat sa bata pentru el
Mi-as pune mintea cu tine.dar nu-i bine,ca tu o dai in iubire
De azi nu ma mai cauta, Nu mai vreau sa stiu prin ce am trecut candva Amintirea ta ma face sa regret! Pe alta iubeai, Eu te strangeam la pïept
••`Cαuse α giяℓ ℓike me Is just α ℓiℓ`diffeяent fяσm αℓℓ the яest.And α giяℓ ℓike me.Neveя gσnnα settℓe foя Secσnd Best! ••
Ar trebuii sa stii ca in spatele unei atitudini aparent dure si vulgare se ascunde un suflet calcat in picioare!
Nu am chef azi, n-am chef de nimic De vodca sau de gin, Tequila, rom sau vin Tigari, nu mai vorbesc.Iar pe tine,pe tine,pe tine,pe tine te urasc
Tu o sa-ti gasesti pe alta ca sa uiti!Eu o sa-mi bat joc de altul ca sa`mi aduc aminte!
Dęci dacă vręi să mai spui cęva tę rog spunę;si dacă vręi să plęci acum plęacă pę bunę
Trebuie sa iti zic din nou? Eu nu fur inimi, le primesc cadou!
Asta nu e tot, pot spune ! Am un milion de feluri de a umple fraierii de spume !
ÐЯαgσsтe = дтяacţie тяecăтσαяe uяmαтă de тяadiţiσnαℓuℓ "Du`тeee DяαquU!"
Am invatat sa nu fac pe nimeni o prioritate in viata mea,atata timp cat eu in viata lui sunt doar o optiune
Tu ma tineai de mana.Eu te tineam de FRAIER!
Si uneori vreau sa te uit, dar doar cand te uiti la mine
Incep sa uit pe loc faptul ca eu trebuie sa uit de tine
• Ma inalts sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput
Zambesc . Imi aprind Tigarea.Te privesc.Spun ca pLec,u`mi zici " Te iubesc ".Nu te mai ruga de mine,Degeaba speri.Chiar daca ne impacam N`o sa mai fiu pRoasta de ieri !
Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut,tu esti OK
Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina, uneori trebuie sa o rupem
Am pus suflet in cateva momente De azi spun STOP Sentimente Deci din nou cum am fSt fata buna nare rost
Tine de tine pe unde umbli si cu cine nu te aspept,
Zi-mi cand trebuie sa ajungi ca sa stiu cand sa plec
Pe baietii de astazi sa-i culegi cu sacu` Si frumos impachetati sa-i trimiti la dracu`.
Intr`o zi Usa care m`a lovit Va cersi sa ii mai calc pragu !
Trag un zambet fals .Pe care toata lumea`l crede, numai ca sa-i arat prostului ce pierdee
Nu mai cred in el . Imi spune ca ma vrea inapoi , plange dupa mine , plange dupa noi doi. nu`l cred , dar totusi eu l`am intrebat : plangeai cand mai inselat?
Acum e prea tarziu sa repar ce am stricat
Mult prea tarziu sa sterg unde am scuipat
Am lasat totul in trecut, am incercat,
Sa te scot de tot din suflet , am esuat.
Lacrima ce uda fata nu se mai arata ,
Vrei sa stii de ce? E sfasiata
Zace impuscata ,e patata de durere ,
Alungata de tarie si lipsa de putere
Ma intrebi de unde-a aparut atata ura-n ochii mei. E vina ta. Tu m-ai facut sa te privesc asa cu ei.
Intre Noi Scumpule A Fost Ceva Magic Siiiii In Concluzie , Magia Nu Existaa ! Decii Totuu A Fost O Iluziee ! :X
Ma chinui sa par indiferent, degeaba m-ascund
Ca sunt sau nu indiferent, il doare fix in fund
A mai trecut o zi, o saptamana, o luna
Ne intalnim, nu vorbim, nu ne spunem nici "buna"
Ai uitat sau nu, sau o dai ca nu mai stii ?
Sau te scuza faptul ca atunci eram copii ?
Deschide 0chii`! Timpuu` trece ! Nuu` mai visa frum0s, realitatea este rece
Zambeste sh arata`le ca nuu`tsi pasa . Zambeste, caci viatsa-i una si`i frum0asa
0 mintseai, ii spuneai v0rbe dulci, ea te ierta, ai crezut ca va merge la infinit, dar paharuu` se umplea
Esti doar un tanar actor plin de talente,excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
Pleaca,maine o sa-mi treaca!
Te injosesc fetele ?! nu`ti fa probleme esti macho ca Jhonny Bravo,ca ala din desene
oricum fara ea numai ai nici un atu ,hai sun'o tu ,spune i ca ti e gol sufletu...ca atunci cand a plecat.a luat totul cu ea.si era normal sa te gandesti la ea cand erai cu altcineva
Trec zile si nopti, durerea ramane aici
E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici
Nu e doar armonie , ca nu suntem in povesti . Chiar daca ne mai certam, ne impacam in timp ce clipesti
de aceea zic"ai grija" ca raul facut se-ntoarce
inapoi pe urmele tale ca un roi de bumerange
Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat.Fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat
Poti "repara" totul cu timpul dar nimic nu o sa fie ca la inceput
La inceput te iubeam cu adevarat dar acum totul s-a schimbat.
Da` pe asta mica n-o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea.O arde nemotivat si se pisaa pe grija ta !
Daca le dai prea multa atentie esti o zdrean*a . Ia atitudine,fetito, si scuipa-i in fata
Vorbele n-au valoare.Stiu ca indiferenta doare.Nu te ascult,n-am nevoie de povesti,plec,iti intorc spatele si te las sa vorbesti
Lasa-ma cu alea alea, vine altul si tu VALEAAA !
M-ai pierdut si nu mi-ai dat de ales.A venit altul acum,mult mai bun BINENTELES.Cu fata asta vrei tu sa te iubesc? Asta e singurul lucru la care ma gandesc
In suflet cu mine,de mana cu ea.Ai curaj sa-mi spui ca nu-ti plange inima?
Esti sters si derulat de la cap.Timpul care ti-a fost acordat,a expirat !
Te doare cand vezi ca nu-mi mai pasa Si spun mereu "Nu mai conteaza,lasa"
Minti ieftin si prOst iti Stiu replicile p d rost ce urmeaza sa Spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.Am fost si vOi ramane aceeaSi fata cuminte cu ganduri rele in minte!
Esti un scump,dar ieftin la vrajeala.Esti frumos,dar doar pe dinafara.Lasa ca merge si asa,dar Nu Cu Mine.Cu altcineva
Nu incerca sa minti cum ca ea e doar o oarecare,Cand ei stiu ca amintirea ei inca te doare.
♥Nu faci nimic.Ai impresia ca eu stau sa te astept.Dar defapt eu ma indepartez incet.Te uiti atent,ma privesti cu regret,asupra mea nu vei mai avea nici un efect♥
Si realizez ca pot.Sa uit tot.Ca si cum n`ar fi existat deloc...Intorc privirea peste umar,intalnesc un altu` in drum.poate am pierdut ce aveam.pentru altceva mai bun
Degeaba o sa vii sa plangi in fata mea,daca nu ai plans cand trebuia.
Crezi Ca Ma Faci Geloasa?Nu Fraieree!Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa Amica TA!
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna
Eu iti spun tu nu intelegi[] Tu vrei sa ramai Eu vreau sa pleci[] Nu`ti vine sa crezi ca s`a terminat ?!Ai fost doar un capriciu.Si ti-am demonstrat [] Ce odata ma incalzea.Acum ma lasa Rece!
E destul cat am avut rabdare,Nu-ti permit eu tie sa-mi calci viata-n picioare,Ai pierdut tot ce-ai avut candva.Nu regret,ca n-am ce regreta.
Hahaha Foarte frumosss ! Treci prin fata mea cu tar*a ta.Miraculoss :o Dar si periculos Nu te gandesti oare Ca odata si odata tot iti vei cere iertare? Unde va fi orgoliul tau de baiat mare ?
Acum du-te ! Fa ce vrei ! Dar sa nu mai ai tupeu sa privesti in ochii mei
Nu trece minut fara sa zambesc.Chiar credeai ca o sa te opresc?Nu ai vrut sa fi langa mine,Foarte bine !
Acum regreti si tu si eu insa eu mai putin,caci acum un alt baiat pe drum de mana tin.El m-a facut sa uit.sa sper,sa cred in vise,Ceea ce tu mi-ai interzis mi-a deschis porti inchise.
Tie iti trebuia o sclava,o sa ti-o caut maine,Genul de fata dresata ca un caine
Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare,Acum nu-ti convine Dar incet incet calc pe urmele tale Si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
N-o sa mai vezi una ca mine.Si daca vezi nu-i pentru tine
Stiu ca nu te mai am si nu-mi pare bine,dar mai bine ma impac cu ideea decat cu tine
TzI-aI pIeRdUt DiN fArMeC,iAr Eu Am DeVeNiT pReA rEce,cA sA mAi PoT sPuNe Ca EsTy DoAr O pAsA pRoAsTa Care ViNe ShI tReCe
Nici nu`mi lipsesti.nici nu mi`e dor sa te`aud.de azi in kolo vrei nu vrei n`o sa`tzi raspund
Raman impacata cu gandu` Ca intr-o zi iti va veni si tie randu` !
Am trecut peste multe ca`s fata isteata.Trecutul nu mai conteaza,am viitorul in fata !
Chiar Daca El N-o Sa-Mi Mai Spuna "Noapte Buna !" Sau Pe Strada "Buna!" Am Prietene Care Ma Suna Ca Sa-Mi Spuna "Fata,Esti de 1o Ori Mai Buna Decat Aia Pe Care-o Suna!"
Fara tine vreau sa incep o viata noua.Nu conteaza daca imi rup inima in 2.Chiar numai suport pe strada mea sa ploua
Astazi eu te-as ierta,dar...maine sigur nu voi putea sa mi-o iert mie
Zambeste mereu .Chiar daca ti`e greu .Chiar daca te doare .Zambeste si fi tare
Spun ca nu mi-e dor, sincer mi-e dor . Spun ca sunt ok ,cand de fapt nu-mi e usor .
Doare absenta lui. Dar fiecare reuseste pana la urma. In bataile propriului ritm, fiecare reuseste sa se dezlipeasca de trecut si sa inceapa constructia unei noi etape in viata.
Ma mint ca este bine, ma mint ca inca tine... Ma-ntreb de ce ma mint? Ma mint ca nu-mi e dor de tine...
Sper sa te-ntorci asa cum o faceai mereu. Imi este greu dar n-am tupeu sa o arat, asa sunt eu
Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor. Am incercat dar nu te pot uita asa usor...
Nu mintea mea,ci inima e proastă,aş vrea să`i dau delete,delete...dar nu găsesc tasta.
Ma gandesc la fostu iubit.Si cand zic iubit inseamna ca l`am iubit.
♥ Când îmi merge puțin bine și zic și eu că reușesc, atunci mai rău, dar tot mai rău în morții mei greșesc .
● Am crezut in vorbe false si am dat`o `n bara. pot sa promit ca nu o sa fiu aceiasi si a2a oara
● Poate c-am gresit,poate c-ai gresit,Dar nimeni nu a stiut ce am simtit cand ne-am despartit
Iti spun acestea sa te invat nu sa ma razbun. . .Nu lovi un om tocmai pentru ca are suflet bun. . .Fiecare palma luata pe alta cale este data. . .Fiecare palma data o iei de zece ori odata !
Suport orice durere, orice problema depasesc, dar cand vad ca plange el innebunesc !
● Se spune ca iubesti o singura data`n viata,o singura iubire,atunci cum se face ca suferim la orice despartire?
●Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine
Alt baiat imi strange mana Imi spune ce simte.Tu spui ca m'ai uitat desi traiesk la tine in minte;x
Nu mai exista oameni cinstitsi,caci au murit sperand.Nu mai exista regrete,caci le-am privit arzand
[ nu`s ][ ` ]nici0data nu e prea tarziu` ! t0ate tre` sa le`ncerci, incearca`le pe viu ! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu . ridica d0ar degetu` mijl0ciu`? !
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
.invat sa plang fara lakrimi,sa admir cu maska indiferentei pe chip,sa sufar razand de fericire,am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
Chiar nu imi mai pasa.de Azii vreau alta viatsa@!
totul trece ... asa se spune .dar nimic nu trece fara sa lase urme !"
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce..."
Si o sa fie bine` chiar dk mai avem pr0bleme` . iti`spun stai linistit`. ` . ca multe vin si trec chiar`daca raman`semne`. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`. ! []
sper sa te ajute;x
te pup:*
Te intrebi de ce zambeste? foarte simplu:tea uitat
Ocaziile nu sunt pierdute; altcineva le va lua pe cele pe care tu le-ai omis
Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA
Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun
imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!
Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul
prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine
Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!
Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.
nu prefera frumusetea care este in zadar,ci prefera caracterul care este atat de rar :X
Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete,prietenii au multe fete!
Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câştigat altceva, şi pentru tot ceea ce câştigi, pierzi altceva!
N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare, n-o sa uit ceea ce mi se greseste, o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie
Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum sunt o alta fata!
Eu, imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc, da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
kymmysweet98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: