anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu statusuri triste sad... Dau funda la pentru cele mai frumoase

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Salut. Te-am ignorat atat timp….te-am facut sa suferi…dar dintr-o intamplare suntem impreuna…m-ai facut sa te iubesc atat de mult….m-ai facut sa uit de toate din trecut!Te iubesc!love struck
-Nu stiu ce a fost intre noi;o dragoste,o minciuna,o obisnuinta.dar orice ar fi fost a fost un vis frumos,iar acel vis a ajuns sa ma raneasca.
-Oriunde ai fi,orice ai face,cu oricine ai fi acum candva te vei intoarce dar cand va fi prea tarziu ,atunci ai sa pretuiesti ce azi ai reusit sa pierzi.

-Ma vei gasi intr-un album de mult uitat, ma vei privi si vei sopti: "a fost odata".

-Sunt lucruri care nu vrem sa se intample dar trebuie sa le acceptam! sunt lucruri pe care nu le stim dar trebuie sa le invatam.si oameni fara d care nu putem trai dar pe care trebuie sa-i lasam sa plece .

-Am un zambet fals . pe care toata lumea`l crede . doar ca sa-i arat prostului ce pierde`!

-minte'ma ca ma iubesti , te voi minti ca imi pasa!

-spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` am plecat,imediat de mine ti-ai adus aminte! Ei bine... raman doar acele cuvinte.
Cand o vei pierde atunci vei realiza cat te iubea,cat o iubeai si ca in momentele grele doar ea ti-a fost alaturi!Cand nu va mai fi a ta vei realiza ce buna era
prea devreme pentru riduri sh lacrimi varsate.Noi imbatranim de prea multe ganduri noapte de noapte.Prea devreme sa-ti lipseasca acele shoapte care crezi ca-ti vindeca ranile toate

Tsine` minte` ca o lacrima adevarata e rece` la fel ca si ` timpul care numai trece! Am doar simple regrete` iar ce`a fost intre noi` Doar false Sentimente

Te-am auzit strigându-mă din colţul rupt al unei fotografii, aducând fiori din trecutul îngropat în camera obscură
Ai pieirdut un diamant in timp ce tu erai ocupat sa aduni pietricele!
Voi fi mereu langa tine si am sa te sustin Am sa fiu langa tine in problemele care vin Caci ai nevoie de mine , de dragoste si afectiune , Nu de bogatani , de minciuni si de fictiune :X !

Daca m`ai uitat,as vrea sa-ti amintesc Ca m`ai iubit candva si ai vrut sa te iubesc Si cate ai facut,sa-ti dau primul sarut Chiar daca ai plecat si tu m`ai uitat,eu n`am sa te uit

Oriunde ai fi traieste clipa nu sta... Ca e pacat sa pleci si sa nu lasi ceva in urma ta!

Acum ecoul tau iti spune asa " chiar daca ai puterea sa ascunzi ti.e dor de ea !"
Poti sa incerci sa mistii muntii din loc , pentru ea e prea tarziu sa mai conteze vre`un efort
Realizezi ca fara ea ti`e greu abia atunci cand o pierzi . Realizezi cat de mult iti lipseste acel cineva Care zi de zi `ti zambea in sufletul ei te iubea, dar nu`ti spunea
Simti cum pulsul iar iti creste si ai vrea sa dispari. Nu mai ai ce sa repari

Si am iubit cand nu vroiam sa simt `.

Nu e vina ta c`ai fost naiv , iar ea, ti-a luat fara sa-i dai inima ! :X

Ochi am pentru totsi`.Inima am doar pentru unu`
E greu sa plangi unde radeai odata Sa vezi cum fericirea de lacrimi e udata

Are o aura ce te´atrage stie ca o placi d´aia nu te lasa in pace

Ea se duce spre un nou inceput Iar el se duce la fund
Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu-i nimic acum s-a terminat, Tu ai fost cel care ne-a indepartat.
Greseala iti apartine . eu vreau sa uit numele tau !

Te privesc cu sila,imi provoci doar mila,dar e putin cam tarziu...Nu Mai Sunt Cum Ai Vrea Tu Sa Fiu.

Astea-s cuvinte ce m-au scos din viata ta . acum e momentul tau sa versi lacrima . ca si momentul meu sa te urasc chiar de n-as vrea .deci e momentul meu de-a renunta la poza ta

trag un zambet fals si dureros pe care toata lumea`l crede numai ca sa-i arat prostului ca pierde...

Sa trec m-ai departe nu pot , ca imaginii cu tine ma tin pe loc . Pe nimeni nu voi m.ai lasa sa intre la inima mea !

Eu sunt nenoricita fara de care nu ai putea sa traiesti Inima mea n`o dau oricui Vezi sa nu`mi greshesti!

Educata de destin, simt mult.arat putin!

Da-le naibii de sentimente, am momente cand n-am argumente!

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.iar daca am pierdut ceva inseamna ca nu imi trebuia!

As vrea sa vad in viitor, dar n-are rost… Stiu ca nu o sa mai fie ce a fost!

N-ai sa ma vezi plangand.plangand in urma ta
N-ai sa ma vezi venind cersindu`ti dragostea…

mi-am luat privirea de la geam,acum sunt indiferent. nu mai vreau sa vad nimic, vreau timpul sa curga lent. mi-a ajuns cat am vazut, cred ca e suficient!

Unde gresesc? Nu stiu. Cred c-am inceput sa omit aparenta tot cautand esenta si luptand sleit cu dependenta.

Am invatat ca dupa altu tot un altu vine.Aceleasi replici.Acelasi "Te iubesc"…Acelasi rand "Mi`e dor de tine Te doresc"…!

Nu mai am cuvinte mari, e o mare de tacere. In plina noapte plec de tot fara sa-ti spun la revedere

Cine te vrea, te cauta. Cine nu. NU! Ce e asa greu de inteles?

Mai bine plec sau nu…Mai bine pleaca din mine…Esti doar o pata imbacsita in cuvantul"prietenie"

Nimănui nu-i pasă dacă eşti trist, aşa că ai putea la fel de bine să fii fericit

Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci, ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci.

" M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta… m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine… acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat… Te astept… Vino… ! "
" Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet,ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine… "

" De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu… "

" Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul…. "

"

" Iti vad lacrima pe obraz cum incet iti curge, zambeste pentru mine. Si ma jur pe viata mea ca voi face totul ca sa fie bine… "

"
" Fara tine ma sting… Ma hranesc doar cu nopti din trecut… Stelele plang in urma ta…Cum as putea sa uit… Cerul e trist… toate vb numai de noi… iar mie… mi-e dor de ochii tai… straight face"

" Dragostea se naste din priviri,creste pe buze si moare in lacrimi ! "

" Ori e alba, ori e neagra… inima mea mereu se-ntreaba…. daca am facut bine cand m-am indragostit de tine… "

" Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face… "

Dragostea e ca vopseaua unei masini.se obtine treptata, din mai multe straturi iar dupa ce este aplicat si lacul se gaseaste cineva care sa o zgarie….

Aseamenea unui zambet se ascunde mii de lacrimi… "

Probabil poza mea din rama mi-ar sopti :"stii nu esti ce-mi doreams a fii "

" Nu stii ce greu imi v-a fii…. daca ai sa pleci si nu o sa mai vii… "
Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente… "
Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu… Intoarce-te ! "
Y will always love the false image i had of you… "
Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant… "
Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine ! "
Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste… "
O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor, si s-a prefacut intr-un vis de-amor "S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai tin la tine, viata mea se invarte ca un zar de cand nu mai esti cu mine, nici nu stiu ce drum sa mai aleg amintirile vreau sa le sterg si astept un semn de ce nu vi cand eu te chem… "
Trec prin fata casei tale si as dori sa imi iesi in cale sa ma astepti ce mult as vrea cum ma asteptai candva, trec mereu pe strada ta poate poate te-oi vedea ma opresc si oftez un pic si apoi plec dezamagit…TE IUBESC "
Iubirea e o tiranie dulce, caci cel ce iubeste-iubeste de bunavoie ! "
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare.Se spune ca vantul nu bate atunci cand iubesti?! dar cand frunzele se misca, sa stii doar ca TE IUBESC ! "
Daca vei sta pe ganduri si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti v-a raspunde: sa lupti, sa speri si sa iubesti… "
Se lasa din nou tacerea in lumea mea… aceasta liniste parca ma asurzeste, iar tot ce ma mai tine in viata e speranta ca intr-o zi imi vei sopti ca ma ma iubesti… as putea trai asa o vesnicie… ! "
Orice drum parcurs, e mai frumos in doi… "
Plecat in cautarea drumului spre inima ta… "
Nu plange sa s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat ! "
Daca sunt cu tine lakrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult… "
O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte ! "
Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima,de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea,de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

nu prefera frumusetea care este in zadar ,ci prefera caracetru care este atat de rar

Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tzine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva ,UIta'te la tine

vorbele nu isi au rostul acum,o sa vina si randul tau

Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm

Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti,stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci,fa-ma sa ma simt bine!

Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum snt o alta fata!

Eu,imi traiesc viata asa cum stiu si asa cum pot.il iubesc,da nu pot spune ca fara el nu as putea traii deloc

Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu . da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau !

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit . pentru.` mine mai existi oare?
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE !

regrete , lacrimi sau pareri , azi ai ucis ziua de ieri , si ai ingropat ziua de maine !

cand nu o sa mai fiu,poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
Tine-ma aproape de sufletul tau si gîndeste-te ca într-o zi ai sa te trezesti si ai sa realizezi ca ai pierdut un diamant în timp ce tu te chinuiai sa alegi pietricelele…
Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise
Viata e data sa fie traita si curiozitatea sa fie pastrata vie. Niciodata, pentru nimic in lume, sa nu intorci spatele vietii.
***uneori viata nu doar ca bate filmul ci ii traseaza un scenariu rupt din cele mai triste drame
Poate nu trebuia sa-mi fac atatea ganduri…poate ca te-am iertat in mult prea multe randuri…crede-am k si iertarea are-un rost,dar ai plect si asta-a fost…!Iubirii mele n-ai stiut sa-i faci fata,si inc-o sansa iti dau dar intr-o alta viata….asa e viata si buna si rea….te iubesc si te voi iubii mereu,dar totul s-a terminat…
vrei sa te intorci la mine dar nu pot accepta.na’s da nici o moneda pentru iubirea ta.nu cred ca am putere sa uit ce mi-ai facut.eu team iubit din suflet tu doar te-ai prefacut sh miai lasat durere nu stii prin ce am trecut
Cate picaturi de ploaie s-au scurs pe obrajii tai Atatea lacrimi au curs pe obrajii mei.De cate ori ai vazut asfintitul De atatea ori ma gandeam la tine.Acum cand te gandesti sa iti stergi obrajii Si sa inchizi ochii sa nu vezi asfintitul e prea tarziu ca eu am plecat.Pentru ultima oara iti spun"Te iubesc nu te-am uitat" "Dar plec ca m-am saturat"~x(at wits' endat wits' end
Te-as blestema da nu mai am putere.k tu ai fost kndva iubirea vietii mele…te-am ubeet si ink t ube.:X:X:X
Ai fost prima iubire,prima sh ultima,am nevoie d tine,fiindk esti viata mea si nu te pot uita…cryingoare dc a fost sa fie asa?straight face…dc ai plect?dc m’ai inselat?crying…credeam in tine dar u nu ai facut altceva decat sa’ti bati joc d mine…dar nu uita k ink te mai beskkk:Xsh t astept sa vii chiar daca in bratze n’o sa ma mai tii…dar nu uita…k vei regreta:X:X:X
Nu cauta frumusetea care te poate orbi cauta un suflet bun care te poate iubi…
The day I will stop loving you, is the day when I close my eyes Forever ….VoI inceta a te iubi doar atunci cand ochi mei se vor inchide pentru todeauna…
. sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Uite câteva aici:
http://www.intelepciune.ro/......_102.html.
Baftă!

| SimonaL a răspuns:

Mai bine fii vesela happy! Clipele trec.