Daaaaa, mamica, n-o sa poti a-l pupaci, eu zic sa renunti ca faci cocoasa pana la urma . MAI! Aveti 12-13 ani. Voi nici nu stiti bine sensul unei relatii -in afara cea de prietenie- dintre doi oameni. O sa aveti timp berechet pentru iubit.Vedeti-va de copilarie, altfel veti regreta ca v-ati irosit o perioada asa de frumoasa pe niste jocuri proaste. Eu i-as bate pe toti prichindeii ăştia care nici n-au luat buletinu' bine si se si iubesc de mama focului. Sunt de parere ca o prima relatie adolescentina e normala pe la 15-16 ani, cand te crezi "rebel" si ai nevoie de cineva aproape sa te incurajeze.
So...imi mentin parerea.
In timp o sa creasca si el! nu conteaza care este mai innalt.conteaza sa il placi si sa te placa, cui nu ii convine...asta e! o sa vezi ce "mandretze" de baiat o sa fie mai tarziu!
Nu e nici o problema, amandoi sunteti mici, o sa creasca si el mai incolo pe la vreo 13-14 ani desi asta nu conteaza pentru ca probabil cand el o sa aiba 13-14 ani voi nu o sa mai fiti impreuna.
Rocky ce vr u sa zici ca se pot ubi si ca pici astia care n-au buletin primul meu sarut a fost la 9 ani cu una de 24 de ani gagica lu varamio .deci daca se iubesc ce trebuie sa zici ca nu se poate daca se plac ce conteaza varsta?