Bagi CD-ul in calculator cand iti apare CD-ul apesi pe el te duci la melodia pe care vrei sa il pui pe CD tii apasata cu butonul stang si il duci la site-ul ude vrei sa il bagi cand ai ajuns ii dai drumu si se copiaza dar poate se copiaza si il scoti din calculator si ramane doar oe CD in cazul asta te duci la melodia care vrei sa o copiezi apesi butonul stang si apesi copy(copiaza)te duci la programul CD-ului apesi din nou cu butonul stang si apesi pe paste(trece)
Mah.nu stiu dar eu ijn primul` rand nu stiu sa descarc muzica de pe nimic...plss dau funda celui care ma ajuta
Poti sa intri pe youtube, cauti melodia pe care vrei sa o descarci, intri pe ea si sus in dreapta unde scrie http://..., dai copy si apoi intri in notite sau world pad(sau ce ai tu)si sus in dreapta ai un buton paste(lipire)apoi intri pe google si tastezi youtube mp3 converter, si tragi cu mouseul linkul in locul acela iar apoi dai convert.La sfarsit dai download si salvezi melodia in ce fisier vrei tu=))
David nu program eu stiu un sait www.ThePirateBay.com.poti sa descarci ce vrei papa.
Diorrus întreabă: