"iubeste'o.nu'mi pasa.pastreaz'o d tot.iar p mine.priveste'ma sh lingete p both"
"Nu mai e ea, fata ce tacea! Astazi iti spun pa! Ieri poate`mi pasa."
"Da, e exact ca o stea O vezi doar cand vrea De`aia esti nebun dupa ea :X De la distanta pare mica rau Dar de aproape e chiar imens sufletul sau "
"Asha micutsa cum e ea.pastreaz`o langa tine "
"Plina de idei pentru a iesi din banal.Acea fata cu acel ceva special."
"Am o nebunie care`ti place tie.am un stil aparte...Eu nu sunt ca toate..."
"lacrimi de adult.suflet de copil si esenta tare.asta e fetita ce te-a ridicat in picioare"
Am un talent de a ocupa TPU cu intrebari stupide, cred ca stralucesc fiindca ma iau dupa ceilalti copiind statusuri de pe net, sunt o ratata plagiatoare, nu sunt in stare sa ma exprim. Sunt o fetita de Dorobanti care il adora pe justin bieber si crede ca rockerii sunt satanisti. Imi place sa ma umplu de gloss si de aur ca sa am valoare. Mami si tati imi dau tot ce vreau, dar nu imi cumpara o vila si m-am suparat. Sunt foarte marpha, pitzipoancele ma iubesc fiind apartin speciei lor.
Pune-l pe ăsta ți se potrivește.
Buna, Cauta pe www.google.ro "statusuri jmechere" "statusuri divine pentru fete" sau stiu eu incearca mai multe, dar sa stii ca multi cauta pe google si cam te faci de"rahat", mai bine ia din melodii,, e foarte cool, B-), melodii de genul Parazitii sau Grasu(foarte elegant) multi altii... Bafta(funda?)
1.Atat de proaste, aproape inculte.si totusi atat de multe
2.Tot ce e bun in viaţă, ori e imoral, ori e ilegal, ori ingraşă. :-l
3.- Inca am suFlet de c0piL` qare RefuZa sa Creaska`. Mi`e eGaL` cu zer0` tot ce spuNe Lumea asta pr0asTa`!
4.i like you
i f**ca you
n-ai vrea tu
as vrea eu!
sper ca te'am ajutat
fundita?
anonim_4396 întreabă: