| oana_4134 a întrebat:

vreau si o sa impartasesc ceva cu voi :X prietenul meu de SF Ion mi-a daruit un ursuletbatting eyelashes dupa vreo 3 zile, cand am luat ursu in mana el mirosea a parfum... l-am sunat si l-am intrebat daca l-a dat el cu parfum si mi-a zis ca DA :X... At mi-am dat seama ca el chiar tine la mine si ca e foarte atentbatting eyelashes oare exagerez? E ceva normal? sau el chiar e foarte atent si ma iubeste? astea sunt semne de iubire, nu? big grin

Răspuns Câştigător
| princess_9789 a răspuns:

Hmmm... Automat si claR DA. I-ai spus vreodata ca iti place parfumul lui? Din moment ce a facut asta inseamna ca a fost foarte atent si ca a vrut sa adormi simtindu-i parfumul, iar nu numai privitul ursuletului sa iti aduca aminte de el, ci si mirosul pe care tu il iubesti.
Mi se pare un gest foarte dragut, si foarte bine inspirat. Daca el iti arata iubirea atat de frumos, arata-i-o si tu si veti avea o relatie minunata.
Te pup si aveti grija de voi!

3 răspunsuri:
| Scumpy90 a răspuns:

Dap asa este :*:*:* Love is in the air

| onutza98 a răspuns:

Da bineinteles ori asta ori o vrut sa te stie ca e de la tine dandul cu parfumul tau nu stiu zic si eu :d

| oana_4134 explică:

Ms mult princess si nu in ultimu rand si tie scumpy90 :* sunt cu el de 11 luni, si de fiecare data ii zc ca imi place parfumu lui :X si el stie asta... te pup si eu si u sa ai grija de tine. o seara placuta >big grin