| beea_9797 a întrebat:

Buna vreau status de prietenie adevarata zambete culori etc dau fundita mersi antikipat:*:*:la cele mai multe si mai fain

Răspuns Câştigător
| mikuta a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/

9 răspunsuri:
| olly13 a răspuns:

1. Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.

2. Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.

3. Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.

4. Prietenia este… tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.

5. Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.

6. Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin.

7. Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.

8. Prietenia este un blând angajament al inimii.

9. Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc

10. Prietenia este una din mângâierile vieţii.

funda:X?

| Ourworld a răspuns:

In engleza sau in romana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.*Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.*Never forget the people who made you who you are.*She’s my best friend. Break her heart and I’ll break your face!*Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.*Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

| Deyutzik a răspuns:

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat…; xXM-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat>; D

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea.

peste toate O s` trecem cu capuu`n sus. N` avem una p` alta, asta`i mai presus...

"Ea ma intelege ca om. Si doar ea imi poate simti tristetzea la telefon! Te iubesc 5 gramezii! >big grin

| beea_9797 explică:

Romana

| trompy a răspuns:

You're a true friend
You're here till the end
You pull me aside
When something ain't right
Talk with me now and into the night
'Til it's alright again
You're a true friend

| trompy a răspuns:

You're a true friend
You're here till the end
You pull me aside
When something ain't right
Talk with me now and into the night
'Til it's alright again
You're a true friend

| laurik_8913 a răspuns:

Nu te bucura asa mult pentru nimic deoarece, cand o sa fii mai bucuros, bucuria se va terminalaughing crying
(glumeam nu e adevarat)

| bogdanbogdan a răspuns:

Viata este un stik de memorie in buzunarul meulaughing(glm nu e asa dar nahlaughing)