Buna, propune-i sa ramaneti amici, discuta cu el frumos si fara sa il faci sa se simta prost, spune-i ca relatia nu mai merge.
Ehh...lasa ca eu cred ca vrea sa te sperie cu aruncatul de pe pod, sau ce e cumva obsedat de tine?!
O persoana care vrea sa o faca nu se `lauda`, adica mai sunt si persoane care din pacate ajung sa recurga la asemenea fapte, insa discuta cu el si eventual daca mai vorbeste despre sinucidere, vb.cu parintii lui, sau du-l la un psiholog, pe bune.
Nu trebuie sa ramai cu el daca nu mai vrei, eu cred ca el te santajeaza ca sa nu te desparti de el.
Nici sa nu te gandesti sa ramai cu el doar pentru ca te santajeaza. Datoria ta e sa il faci sa inteleaga ca totul s-a terminat nu din vina ta sau a lui si pur si simplu asa a fost sa fie, asta nu inseamna ca el nu va mai intalni alta fata care sa il iubeascaFa-l sa inteleaga realitatea
Am avut si eu un astfel de prieten care imi zicea ca se omoara daca ne despartim dar am ramas ferma pe pozitie si i-am zis ca in primul rand trebuie sa se gandeasca ca ii viata lui nu-i a mea si ca nu are rost sa faca asa ceva numai pentru ca noi ne despartim si intr-un final a inteles si nu a facut nimic... dar daca nu vrea sa inteleaga ca s-a terminat da-i pace.nu ar trebui sa te lasi santajata de el.parerea mea:*
Incearca sa gasesti cat mai multe motive de cearta si sa dai de fiecare data vina pe el... o sa se sature el pana la urma...sau mai incearca sa-l compari cu un fost prieten care era mai bun ca el
Bafta!
NU-l mai lasa sa te santajeze, acest lucru o sa te duca la nefericirea amanduror, spune-i cat mai repede intentia ta
Chiar zice el acest lucru sau imaginatia iti joaca feste?
Are probleme psihice daca face acest lucru. S-a indragostit(hai sa zicem. iubeste) de o fata care nu-i impartaseste sentimentele- au mai fost astfel de cazuri, dar nu trebuie sa se ajunga la sinucidere. Spune-i ca, daca doreste acest lucru, nu te iubeste ci este obsedat de tine. Vorbiti cat se poate de serios pe acest subiect si nu evitati nicio secunda sa spuneti ce aveti pe suflet.
Pai il iei intr-o parte si ii spui direct! vreau sa ma despart de tine! si eu m-am
despartit asa de primul meu iubit! si pleci dupa aia nu inainte sai spui ca vrei sa ramaneti prieteni! atat... sper ca ti-am fost de folos:*:*:*
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: