Eu cred ca trebuie sa ai mai mult tupeu:p... daca nu incerci atunci sigur pierzi.Nu cred ca e un lucru asa de rusinos sa ii spui in fata ca il placi. Eu zic sa ai mai multa incredere in tine si daca el chiar nu vrea ramaneti prieteni.
Crede-ma ca e impresia ta ca te-ai uratit...cum sa spui asa ceva de tine? Eu cred ca ai ramas la fel de frumoasa, doar ca ti-ai pierdut increderea in tine si de asta crezi ca esti mai urata...incearca sa iti revii, nu mai gandi asa, gandeste pozitiv, fi mai optimista, viata e frumoasa, tu sigur esti foarte frumoasa, daca ai cateva cosuri nu inseamna ca esti urata, dar asa e in perioada adolescentei si nu esti singura, eu zic sa iti iei inima in dinti si sa vb cu acel baiat ca eu zic ca merita sa risti, nu cred ca te faci de rusine daca el te refuza, in plus de unde sti ca te va refuza? Poate ca el inca te place, dar asteapta un semn din partea ta, nu ezita!
Sunt multi pesti in ocean, daca nu te place pentru ceea ce esti, doar pentru cum arati, atunci nu te merita, tu meriti mult mai mult decat atat, asa-s baietii, nu trebuie neaparat sa-ti placa de cei din clasa ta.
Daca te-a placut atunci...sunt foarte multe sanse sa te placa si acum.Nu cred ca te-ai uratit cum spui tu... pur si simplu nu mai ai incredre in tine...sau ti-ai dat seama ca viata nu e roz, ci o adevarata opera de arta cu o multitudine de culori, combinate in toate felurile. O sa iti revii...si cand o sa fii iar in centru atentiei, baga-i in seama si pe cei mai retrasi sau mai putin norocosi...
Crede-ma ca cosurile nu sunt un semn ca te-ai inrautatit. Daca persoana in cauza te place, nu o sa ii pese ca ai cosuri, pistrui etc. Cu privirea: cum ai zis, cel mai probabil pari doar mai nesigura, nici asta nu e un impertiment (garantez eu).
Daca nu a avut pe altcineva intre timp, cel mai probabil pe place inca (nu neg ca te-ar putea placea chiar daca a fost si cu altcineva intre timp, dar nu cred ca la fel de tare... tu stii mai bine situatia). Daca zice la toata scoala ca l-ai rugat si te-a refuzat, inseamna ca e cam nesimtit...nu te supara pe mine ca ti-o zic. Oricum, nu trebuie sa-ti fie rusine ca iti accepti sentimentele si ca le recunosti in public. Din potriva, e un lucru de care trebuie sa fii mandra! Du-te si spune-i ce simti: daca te accepte, sa doresc sa traiti fericiti pana la adanci batraneti (daca se ajunge pana acolo), daca nu, asta e, balta are peste, du-te si cauta pe altul
Fa-ti un pic de curaj cunosc pe cineva in situatia ta...si mda a ras de ea putin si pe urma sau plictisit...sau daca nu te refuza dupa descriera ta esti frumoasa si el s-a uitat dupa tine dc nu sar mai uita si acum? ...adica astai timiditate. ...adica eu am 14 ani si ma duc pe la licee si ma dau la alea mari le pun mana pe fund.etc...ma mai aleg cu niste palme dar ma distrz ai putea si u sa te dai la el poate mai in gluma adica asa sa para incearca sal intimidezi usor de intimidat un baiat daca stii cum sa-l iei il faci sati cada la picioare
Cum te-ai gandit tu ca te poti urati de la un an la altul? mai bine te-i uita in oglinda, sunt sigura ca ai si multe trasaturi frumoase, dar acum esti suparata si vezi totul in negru. ia imbraca-te tu intr-o zi frumos, du-te la el si roaga-l sa te astepte dupa ore, ca ai ceva sa-i spui. daca te asteapta, atunci e de bine. daca pleaca, macar stii ce-ai de facut.curaj,si mult succes.
Draga Sissy, sunt sigura ca nu te-ai uratit.Si eu am trecut la un moment dat printr-o situatie de acest gen, adica intr-o perioada ma simteam foarte siguara pe mine si asta ma facea sa ma simt frumoasa si privita de cei din jur...insa dupa un timp am inceput sa ma simt urata si foarte nesigura pe mine, dar din fericire... mi-am dat seama ca nu ma uratisem, ci simplul fapt ca eram foarte nesigura ma face sa ma simt urata.In ceea ce-l priveste pe baiatul respectiv, cred ca din moment ce te-a placut la un moment dat este foarte posibil sa te placa si acum.Capul sus...nu ai de ce sa te consideri urata...ai nevoie doar de putina incredere in tine si ai sa vezi ca totul o sa inceapa sa mearga din nou bine...Succes!
misauratcuviata întreabă: