Cum adica inveti prea mult? Adica acum numai poti fi cu un prost din cauza ca sti mai multe decat el (la faza cu un pic decat un pic e ciudata ca s-a zis ca inveti mult).
Apuca-te de inot sau volei, o sa reusesti sa cresti. Nu dispera.
Nu ii cine stie ce defect, chiar daca am 1. 58 si 13 ani majoritatea imi zic "micuta" nu ma deranjeaza deloc cine ma place ma place cum sunt.Si nu conteaza atat fizicul cat conteaza ce ai in cap
Si ca sa te inalti joaca baschet si poti sa faci si putina gimnastica.Stai linistita mai ai timp sa te inalti ai doar 14 ani :*
Nu te mai stresa ca esti mica. daca nu iti place sa te strige asa, pur si simplu nu le mai raspunde pana nu iti spun pe nume. Oricum o poti lua si ca pe un alint. mergi mult pe bicicleta, poti inota, juca baschet, volei, handbal. Dar chestia e la tine. Fa'i sa creada ca tie iti place asa cum esti, pentru ca oamenii au atata putere cata le dai. Incearca sa compensezi inaltimea, si sa te faci cunoscuta in alt fel. Fa'ti prieteni in alte clase, ajuta'ti colegii, chestii de'astea marunte pot fi marete, atunci nu va mai conta inaltimea si va aparea si printul pe'o oaie creata.
take care
Hmmm
Poarta incaltaminte cu toc
Acum sincer, nu e chiar dezavantaj sa fii mica...
Sa nu te lasii copmlexata de asta...
Si in privinta baietilor , ei bine vei gasi tu baiatul potirivit la momentul potrivit.:*
Buna!
Joaca baschet, volei sau handball.:d
Sau poarta tocuri
eu am 1. 68 si inainte nu-mi placea, mi se parea ca sunt prea inalta si ma simteam aiurea.
Mereu am zis ca vreau sa fiu mai micuta, cam cum esti tu
Oricum...inaltimea nu prea conteaza[decat daca vrei sa fi model sau cine stie mai ce], poti sa fi frumoasa si daca esti mica
Bai eu nu te pot lua de nevasta ca esti prea tanara! Dar stiam una de 18 la 1, 50, dar era frumoasa si nu prea conta inaltimea
Nu stiu ce sa zic, nu e chiar asa de grav. Ai putea sa nu o mai iei ca pe o critica, eventual ca pe un alint. (am mai auzit oameni alintandu-se asa)
Pai, cica ar ajuta la cresterea in inaltime baschetul, voleiul, inotul.
Eu cand eram mai mica ma complexam ca sunt prea inalta
PFF
Mandreste`te buah
da`i dracu ca o sa iti gaseseti tu unu` mai bunaS`au terminat baietii?
Pai eu am 1. 60 si am 18ani. iar daca te place inaltimea nu conteaza
eu eram mai mica de statura ca tine si mereu am avut lipici la baietii frumosi.asta e doar o sqza pentru altii.
asa ca fii multumita cu ce ti-a dat Dumnezeu si nu mai incerca degeaba. daca asa ti-e felul mica asa vei ramane.
dar mai ai timp.pentru ca varul meu in clasa a 9 era cel mai mic din clasa la inaltime iar cand a terminat liceul era cel mai inalt din clasa
of...esti prea mica si de aceea nu intelegi acum unele lucruri. uite.eu am 19 ani si am 1. 55m. toti prietenii mei ma alinta si ma protejeaza pentru ca sunt asa micuta si fragila, cu toate ca la caracter este cu totul contrariu. Nu iti mai fa tu griji pentru asa ceva, o sa vezi ca, cu trecerea timpului o sa dispara aceste. du-te la innot sa-u volei daca tii neaparat sa cresti... te pup
Cand vei mai creste, vei intelege ca ceea ce ai in cap e singura chestie care conteaza, nu inaltimea, culoarea ochilor sau alte superficialitati. Si ce daca esti mai micuta? Sunt atatea fete mai scunde dar atat de frumoase! Invata sa te iubesti asa cum esti. Daca tii neaparat, mai poarta din cand in cand tocuri. Dar daca tu te simti bine in pielea ta, vei avea un farmec special, pe care cei din jur il percep imediat asa ca nu mai fi complexata.
Poti sa incerc sa faci basketOricum.nu trebuie s afi complexata de inaltime, trebuie sa vezi si partile bune ale acestui lucruSpre exemplu: am o prietena e a7-a cea mai mica de la ea din clasa, toti o striga pitica sau borac si totusi nu o deranjeaza deloc.
Si pe acel baiat poate ca mai mult il deranjeaza ochelarii...stiu multi baieti care vor o iubita mai scunda ca ei.Depinde de baiat, spre ca te-am ajutat
Sunt in clasa a 9-a si am 1. 54 mi se zice metru umblator. da nu pune la suflet ce zic altii ca doara nu ei iti dau sa mananci
Mie imi place ca is micuta.si la inaltime is cea mai mik din clasa si la ani:d colegii mei fac misto de mine dar dupa ma iau in brate si ma strang si se tot joaca cu mine)
sunt in clasa a 10a...(de anul acesta am venit doar in clasa asta)dar e foarte amuzant cand zic ca is micuta...ca rad si eu cu ei)
si mai imi bat si eu joc de ei ca mai au si ei defecte nu doar eu
nu te mai stresa cu chestii de genu ca nu are rost inaltimea chiar nu conteaza.fratele meu e foarteeee inalt trebuie sa ma uit la el nici nu iti imaginezi cum si e casatorit cu o fata care e mai micuta ca mine se iubesc enorm.asteapta si o sa vezi pe parcurs ca inaltimea chiar nu conteaza
anii trec si viata merge inainte orice ar fi
app: si prietenul meu tot face misto de mine ca is micuta
ai grija de u :*:*:*
misauratcuviata întreabă: