| mada_8090 a întrebat:

vroiam sa va intreb ceva... cum credeti ca e mai bine sa fie o fata? rebela si misterioasa, sau mai cuminte?(o fata de cca 15 ani).

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

O fata poate fii in mai multe feluri... dupa starea de spirit...
Azi pot fii rebela ptc asa am eu chef, maine misterioasa si poimaine cumintebig grin
Devine monoton sa fii mereu in acelasi fel.winking
happy

| psiholoaga a răspuns:

Mai bine pentru cine? Pentru ea, pentru amici, pentru un tip, pentru parinti? Eu cred ca atata timp cat iti urmezi nevoile, e super ok. Daca azi simti nevoia sa fii mai tacuta, iar maine mai "traznita", fii conform nevoilor tale si totul va fi ok. Problemele apar cand incercam sa fim asa cum e "mai bine".

| Antrax a răspuns:

Intre cumite si rebela si misterioasa

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

O fata ar trebui sa fie asa cum e eawinking sa fie cum isi doreste si sa nu se schimbe pentru ceilaltihappy

| Puiutz a răspuns:

Deci in primul rand sa te comportzi cum iti place tiebig grin. nu la comanda altora.adica cum vor altiihappy. sa fii glumeata. rebelasmug. toate asteabig grin. dar uneori si cumintehee hee.cand e cazul`big grin. si dk` e vorba de baietibatting eyelashes. sa nu te lasi usor cuceritasmug.
te pup:*

| Andreea_7493 a răspuns:

Hmmm...nu stiu ce sa zic, nici, nicilaughing! are dreptul sa fie cum vrea...depinde si de personalitate...

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Eu am 13 ani si sunt rebela si misteriosa, oare cum voi fi la 15 ani. O fata la 15 ani trebuie sa fie exact cum e ea, mai smechera cu baieti desigurwinking.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nici una nici alta. Daca esti rebela o sa ajungi sa fi singura impotriva tuturor. Daca esti misterioasa, poti sa pari superficiala, sau vor aparea momente in care vei face lucruri care vor rupe misterul sau parte din el. Oamenii cuminti ajung sa fie folositi. Asa ca... depinde ce vrei sa faci, dar nu e prea bine sa ajungi la extreme.
Oricum, cel mai bine e sa fi cine vrei tu sa fi, cine visezi sa fi. Daca incerci sa fi altfel decat esti construita sa fi o sa ajungi o persoana falsa, o persoana fara prieteni adevarati.

| LEET a răspuns:

Poi...ar fi bine sa fi matura si sigura pe tine, restul vine de la sine

| NomberOne a răspuns:

Daca incepe de pe-acum cu rebelitatea ii grav

| oaiapufoasa24 a răspuns:

O fata ar trebui sa fie asa cum este ea. Unele sunt rebele, altele misterioase, iar altele cuminti. Nu trebuie sa fi altfel doar ca sa te placa cineva. happy

| laurentiu_9029 a răspuns:

Important este sa fii buna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Am un raspuns si eu cred ca o fata de cca 15 ani ( dupa parerea mea ) ar trebui sa fie rebela si misterioasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca raspunsurile dinaintea mea ii caracterizau pe insasi autorii acestoralaughing.adica pana la urma nu cred ca poti vedea altfel situatia decat cum ai fost si tu, fiindca asa ti se pare normal.Deci,raspunsul meu este:cuminte, misterioasa, naturala, sentimentala(sa fii cu cineva de care te-ai indragostit nu cu cineva cu care ți-ai tras o lipeala sau te-ai combinat-termeni folositi de toate pitipoancele si fetele care se cred experimentate si indeajuns de mature pentru o relatie).