| justme_2041 a întrebat:

vroiam sa va intreb ceva, eu am trecut in clasa a6a si vreau sa stiu daca este greu.Anul trecut in clasa a 5a am luat premiul intai.Nu mi-a fost asa usor sa invat, ca nu m-am distrat deloc, am stat numai in clasa.sad. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| narcisa a răspuns:

Eu am trecut in a 7-a si mai grea mi s-a parut clasa a 5-a decat a 6-a.mai grea mi s-a parut matematica (am avut un prof foarte "zgarcit" la note). la romana inveti cam ce ai invatat si in a 5-a doar ca vei vei invata ceva in plus despre ce ai invatat anul trecut.geografia este foarte frumoasa deoarece inveti aproape toate tarile din europa si capitalele lor.la istorie mi s-a parut greu dar nu mai greu ca in a 5-a si sunt chestii mai frumoase.
eu am terminat cu 9. 93 (profu de mate nu a dat nimanui din scoala media 10) si nu m-am chinuit foarte mult decat cand erau olimpiadele ca aveam de facut compuneri si exercitii in plus. sfatul meu este sa fii atenta in ore si acasa sa incerci sa pui in aplicare ce ai invatat sa vezi daca ai inteles si daca nu ai inteles intrebi profesorii ora viitoare ca nu se vor supara.
succes!
sa vezi ca nu o sa fie greu.
fundita?

5 răspunsuri:
| ♡ No Name -->An0nim;x! ♡ a răspuns:

Eu am trecut clasa a 8-a acum. Si eu am avut premiul 1 in clasa a 5-a [media 10 ]si nu pot spune ca m-am chinuit foarte mult sa invat. Nu stateam doar cu nasu` in cartilaughing stiam sa ma si distrez. In clasa a 6-a este mai usor decat in clasa a 5-a happy deoarece daca ai invatat in clasa a 5-a iti vine foarte usor acum si inca ceva care te face sa ti se para mai usor este faptul ca stii deja profesorii si stii ceea ce vrea fiecare in parte de la tine. Bafta :*

| vigome a răspuns:

Greu, ce este greul pentru tine? Bucurate ca ai virsta pe care o ai si ca esti abia in clasa a 6-a. Viata trece repede, cu bune si rele. Anii nu se mai intorc asa ca poate e greu dar nu trebuie sa fie greul care nu se poate suporta, sunt alte lucruri mult complicate. Felicitari si pentru premiul din clasa a 5-a, mergi inainte si nu dispera e doar o etapa din viata pe care o vei trece si vor veni altele si altele si tot asa.

| Razvan a răspuns:

Din zece ani de scoala in clasa a sasea am avut cea mai mare medie:9, 85. Ce vremuri buneday dreaming
E destul de usoara. Fa-ti un program mai eficient si mai rapid de a invata pentru a avea timp si pentru distractii.Atentine insa cu cine iesi, colegele tale s-ar putea sa aiba niste apucaturi nu tocmai sanatoase pentru varsta lor

| JustMe a răspuns:

A 6a e mult mai usoara decat clasa a 5a, si eu am avut premiul 1 in a 5a dar clar nu stateam doar cu capu' in cartistraight face Oricum, nu iti fa griji, daca ai inv in a 5a, atunci sigur te vei descurca in a 6a.

| BlueBolty10 a răspuns:

Scuze, eu sunt in a 5-a, nu stiu.