Offf ce mai situatie! dar stai.fi calma.trebuie sa iti faci curaj si sa ii marturisesti totul.il opresti orice ar fi.il iei deoparte si ii spui cu calm si clar.si ii zici ca iti pare rau.Credema e de 100000 mai bine sa sstie adevarul decat sa te creada o mincinoasa.->Astfel el te va placea pentru ce esti.
Eu zic sa ii spui adevarul, va aprecia, explica-i si lui ca nu ai facut-o din rautate eu zic ca te va intelege chiar daca la inceput se va supara un pic. daca iti este prieten adevarat va intelege :*. succes!
Nu trebuie sa il convingi de nimic. Recunoaste fapta, si spune-i ca a fost o gluma si ca iti pare rau etc. prin "uraste fetele astea"nu am prea inteles. cred ca te referi la mincinoasa. dar, crede-ma daca chiar il intereseaza, te va ierta. desi e mai greu deoarece l-ai mintit deja, lucru care nu trebuia sa il faci. app alt sfat data viitoare prefate ca nu te intereseaza daca se supara sau ceva. dup 1-2 zile va veni la tine din nou
Dragutzo imi pare rau pentru ce s-a intimplat eu sunt de parearea ca ar trebui sa-i spui ca in acel timp alta persoana era pe sait si daca ai o prietena apropiata ai putea sa-i spui ca ea sa-i spuna ca ea a trimis acel sms si ca sa nu mai fie suparat pe tine ca tu nu ai nici o vina! iti urez bafta!
Diorrus întreabă: