In primul rand trebuie sa ai o respiratie curata. mesteca guma inainte de sarut. nu saruta cu guma, fiindca nu te vei bucura de senzatie atat de bine. poti sa te ineci si nu te vei simti comnortabil. nu e greu, te asigur, e chiar foarte frumos. daca el stie mai bine, lasa-l pe el sa "se ocupe". in timpul sarutului vei stii tu cand sa actionezi. totul vine de la sine, e foarte natural cum a spus si el, lasa-te purtata de val, inchide ochii si bucura-te de sentiment.
O doamnee. Pai prietenul tau are dreptate. Lasa-te purtata de val. Oricine zice ca nu stie sa sarute prima data, dar lasa ca te invata el. E usor si placut
Ma poti sa te saruti si fara"limba" cum se zice.Nici eu nu stiam sa sarut pana acum dar am invatat si in plus este ff simplu.Fa doar ce face si el si gata. SPer ca team ajutat.PLzz fundita!:X
Pai prietenul tau are dreptate ca totul vine de la sine Fa ceea ce face si el, e usor.
Guma in gura.pai hmm...eu zic mai bine nu pentru ca nu sunt sigura ca o sa ii placa lui Poti sa o arunci
Cum am mai spus totul vine de la sine, deci nu iti mai face atatea griji ca n-ai de ce
Nimeni nu s-a nascut invatat
Poti sa cauti pe google despre sarutul frantuzesc si afli acolo ce trebuie sa faci si multe detalii
Cat despre guma. cand am avut eu primul sarut am avut guma in gura dar acum daca ma intrebi, sincera sa fiu, nu stiu unde am tinut'o totul vine de la sine