| Gabytza_1003 a întrebat:

Buna:X
As dori si eu sa imi spuna cineva cum sa ma imbrac acum pe 16 aprilie merg intr-o excursie si nu stiu cum sa ma imbrac sunt slabuta

Multumescbig grinbig grin

Funda

Răspuns Câştigător
| DianaDidi95 a răspuns:

Buna, pai in primul rand as vrea sa ma adresez lui "cookie2002", deci nu vreau sa fiu rautacioasa, dar printr-o intrebare de a ei/lui, sustinea ca raspunsurrile ei sunt foarte bune dar nu primeste fundita, si in locul ei o primesc altii. Pai daca raspunsurile ei erau atat de bune, si-ar fi dat seama ca tu esti o fata si nu un baiat pentru ca ai spus ca esti SLABUTA nu slabuT. Ea ti-a dat acolo o poza cu un barbat, ca baiat nu-i pot spune, deci un barbat imbracat in pantaloni scurti si intr-un tricou. Nu-mi place deloc ca-si considera raspunsurile atat de bune, dar de fapt nu sunt chiar asa, si ea considera ca ar merita o fundita, NU VA SUPARATI PE MINE, dar nu cred ca merita! Eu mi-am exprimat parerea.

Bun, si acum despre excursia ta, pai daca zici ca esti slabuta cred ca ar merge o pereche de colantei, un tricou lung, iar peste tricou o bluzita mai subtire pana in talie, daca nu-ti iei tricoul lubg, ia-ti direct o bluza mai lunga si gata. Ar merge si niste pantaloni 3-sfert in genul acesta: http://iriconf.bizoo.ro/vanzare/820909/Pantalon-sport-3-sfert si un tricou colorat. In luna aprilie, nu este chiar atat de cald ca si in august, deci tu sti, daca esti mai friguroasa mai bine iti iei o pereche de blugi si o bluzita. Sau mai combini si u ce ai prin sifonier, nu cred ca ar fi cazul sa-ti cumperi ceva nou:)

2 răspunsuri:
| CookieșiParty a răspuns:

Buna Gabytza! Puneti un tricou de culoare verde si niste pantaloni pana la genunchi. Uite pantalonii si tricoul:http://www.stilmasculin.ro/2010/07/pantaloni-scurti-cu-stil/

Sper ca te am ajutat!

| DianaDidi95 a răspuns:

Salut din nou, si te rog sa ma scuzi pentru greselile de scriere din raspunsul anterior, dar calculatorul meu se tot blocheaza, si abia am reusit sa scriu. Inca o data imi pare rau si bafta in continuare, sper sa te distrezi in excursie.