Iti spun ceva foarte interesant, horror
Stephen King- jumatatea intunecata
"Stephen King, unul dintre cei mai mari autori ai genului horror din lume, ofera si in acest roman o experienta pasionanta, care va tine cititorii cu sufletul la gura. Imposibil de lasat din mana, cartea continua aventurile eroului de-a lungul a sute de pagini, oferind pretioase si surprinzatoare detalii ale biografiei autorului, fiind bazata pe faptul real ca insusi King a publicat la inceput sub un alt nume."
1. Carte plictisitoare= pleonasm.
2. Incearca niste jocuri video, nu-ti va parea rau.
Nicholas Sparks -Jurnalul unei iubiri
-Ultimul cantec
-O plimbare de neuitat
Sunt si filme dupa aceste carti :X
Iti zic ce carti le'am citit si mi s-au parut super.Am citit si jurnalele vampirilor care mi-au placu, twilight (nu mai puteam lasa cartea din mana ), acum citesc micutele mincinoase, de la editura Leda.Am mai citit si de Paulo Coelho 11 minute.
De groaza: Cimitirul animalelor - Stephen King
Sobolanii - James Herbert
Daca vrei sa citesti ceva cu adevarat infricosator, poti citi Cronicile Wardstone. sunt mai multe carti, o colectie. Sa cauti pe Google sa vezi daca e pe gustul tau .
Carti gen Twilight : Fascinatie - Melissa Marr.
Seria ''Fortele Raului Absolut'', ''Jurnalele Vampirilor'' ( este si serial), Ingerul Noptii, seria ''Sange Albastru'' si ''Instrumente mortale''.
Garantez că palpitante ar fi Codul lui Da Vinci şi Îngeri şi Demoni de Dan Brown.
Lectură plăcută!
Daca nu e ceva pentru scola... incearca."Jurnalele Vampirilor" Sau mai sunt d`astea pentru fete De ex... "Ieri Invizibila astazi o stea " Sau cartea fetelor :" Cum sa fi cea mai buna in toate" De asemenea de groaza " Zambeste si mori"
Sper sa te ajute Pupiceii:*>:d<
Orice carte de-a Marchizului de Sade. Recomand Juliette. Sunt toate palpitante, putin de groaza, adica mult sadomasochism, "dragoste", sange. Gen Twilight, dar mai heavy.
anonim_4396 întreabă:
A_9172 întreabă:
Geo2969686 întreabă: