Buna Si eu trec a 12a anul asta. Eu cred ca a 12a o sa fie la fel ca a 8a, numai ca acum o sa fim putin mai maturi. Pentru mine clasa a 8a a fost cea mai frumoasa de pana acum . Si cred ca si a 12a o sa fie exact la fel. Profii nu o sa ne mai streseze asa mult, decat cei care predau materiile din care dam examen la bac, o sa luam vacanta mai devreme decat restul, o sa fim organizatori ai balul bobocilor, spre sfarsit o sa avem banchetul, o sa ne apropiem mai mult de colegi pentru ca ne gandim ca o sa ne despartim , nu o sa mai fim asa obraznici cu profii , pentru ca pana la urma sunt unii de care mie o sa imi fie dor. Eu una ma bucur din tot sufletul ca scap de scoala, dar imi pare si rau, mai ales cand ma gandesc ca o sa ma mut in alta tara si nu o sa imi mai vad deloc colegii . Deci, de anul asta trebuie sa profitam la maxim, ca dupa aia nu o sa ne mai intalnim cu asta . Bineinteles ca trebuie sa si invatam pentru bac. Apropo bafta! Si o sa vezi ce o sa mai plangi cand o sa va despartiti . Oricum momentele de pe parcursul anului scolar o sa fie unice si de neuitat.
Pentru TeIubescIubiMeu: crede-ma ca dupa ce o sa termini clasa a 12-ea o nu o sa mai zici ca de abia astepti sa termini scoala. Poate chiar o sa plangi. La final, cand o sa realizezi ca cei mai frumos ani de scoala (si asa e, cei mai frumosi sunt anii de liceu) au trecut si nu o sa mai mergi in locul unde ai tot mers zi de zi timp de 4 ani, cand o sa realizezi ca nu o sa-i mai intalnesti pe colegii tai si chiar pe profesori decat intamplator o sa iti vina sa innebunesti. Crede-ma ca iti vorbesc din propria experienta. Nu am fost vreun tocilar sau elev model, chiar eram oaia neagra a liceului, eram campion absolut la absente. Clasa a 9-a am repetat-o pentru ca am acumulat doar o saptamana de prezenta in tot anul. Si aveam si unii colegi cu care iti era rusine sa iesi pe strada sau doar sa-i bagi in seama. In ultima zi de scoala chiar am stat mai mult singur vreo 9 ore in liceu. O sa vezi, o sa ai o stare foarte ciudata, nu pot sa iti descriu cum o sa te simti cand o sa realizezi ca totul s-a terminat. O sa ti se faca dor si de cei pe care nu-i suportai. E cam nasol, dar asta e viata...
Acum, despre clasa a 12-ea... Profesorii o sa o lase mai moale, cel putin cei ale caror materii nu fac parte din examenul final: Bacalaureat. Chiar si profesorii de matematica, romana, limbi straine si materia de specialitate or sa o lase mai moale. Colegii tai or sa fie tot cam la fel, poate o sa vezi vreo diferenta la comportamentul celorlalti elevi de clasa a 12-ea cu care nu ai vorbit niciodata. In fine, nu va spun prea multe ca sa nu stric surpriza...