| SecretKiss a întrebat:

(fundita). Deci...Stiti ca mi-ati dat voi diete de slabit, alea alea... POi mie mi se face repede raw foame. Ce aliment ma tine cu adevarat de foaaaamee? Dupamiaza am scoala, de la 1 la 7. Ce ar trebui sa mananc dimineata, si doar putin in timpul pauzelor la scoala?crying. Funda cel mai necopiat raspuns dupa' net, si cel mai simpluwinking(nu cu mere sau rosii):laughing sau vinetethinkinglaughing

3 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Ca si gustari in timpul pauzelor la scoala, eu iti recomand fructele uscate. gasesti in comert o gramada.nuci, prune, smochine, caise. au putine calorii si iti vor "taia" din senzatia de foame. totusi, nu face excese si incearca sa mananci si mancare gatita pentru ca, fara aportul energetic necesar, organismul tau o sa cedeze. asa ca un piept de pui fiert cu putina salata de telina si morcov e mereu binevenitwinking

| catalineusx a răspuns:

Pai dimineata poti manca fulgi de porumb cu lapte.Sunt foarte consistente si o sa-ti tina de foame.Iar la pranz poti incerca cca 300 gr piept de pui fiert.IAr la scoala poti manca un baton Fitness. Oricum arzi multe calorii la scoala(mai ales in pauze).Si apropo daca vrei sa slabesti calumea fa cel putin 20 minute de miscare dimineata si seara, apucate de alergat sau mergi mult cu bicicleta(poti asculta muzica ca sa iti para mai placut acest lucru)winking Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bataiewinking