| ZambeskDinNouAcum a întrebat:

Buna:X.Nu il mai inteleg absolut deloc pe un fost iubit de al meu(primul de fapt). Nu vrea sa ne impacam, dar daca ma vede cu un baiat se imbata si imi zice"sunt un prost" si ma ia in brate. El stie ca eu inca il iubesc si as vrea sa ne impacam dar de fiecare data intervine cate "ceva" si ne face si mai rau sa ne departamcrying. Chiar nu stiu ce sa mai inteleg.de ce se imbata cand a vede cu altul, daca nu vrea sa ne impacam?:O:O.as vrea cat mai multe raspunsuri:X.si daca se poate sa imi raspunda un baiat:X

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca si el tine la tine dar probabil inainte sa va despartiti te-a facut sa suferi si nu vrea sa te faca din nou.sunt baiat daca te intereseaza

| Alexa_4667 a răspuns:

Sti vorba aceea: in vin e adevarul! Ei bine, cred ca baiatul acesta tine cu adevarat la tine, doar ca poarta o masca dura, ca mai toti baietii. Cand bea, isi da drumul la gura si regreta ca v-ati despartit( esti mai ametit de fel cand esti baut). Eu am patit la fel cu un fost prieten, dar nu am acceptat sa ma impac cu el, ma ranise ingrozitor in perioada cand fusesem impreuna. E alegerea ta, ai grija sa nu regreti mai tarziu!