| BlueEyes90 a întrebat:

Bunalove struck. Stiu ca am mai pus o intrebare de genu' mai demult dar a trecut ceva timp de atuncilaughing. Deci, cum am zis in prima intrebare, imi place mult de un baiat de la a 9awhistling din scoala. Nu il cunosc, nu ma cunoaste, deci nu suntem amici, ne stim doar din priviri ca sa zic asa. Chiar nu stiu cum sa ma bag in vorba cu el(sunt timidabig grin), nici gand nu vreau sa ma duc din senin si sa-i zic ca-l placstraight face, ar fi foarte penibil pentru minestraight face. Mai ales ca e genul de baiat la locul lui, rar vad baieti ca el. Nu stiu daca si el ma place sau macar ma simpatizeaza, cu toate ca se uita la mine si nu e doar coincidenta. Ce as putea sa fac:-s? Cum sa ii atrag atentia fara sa par o disperata? Cum sa ma imprietenesc cu el? Funda la cel mai bun raspuns:*.

Răspuns Câştigător
| Linna a răspuns:

Paii
Imprieteniti.va dintr. un motiv absurd. Exemplu: Incearca sa te lovesti de el si sa. ti cada cartiile pe jos(geanta.etcbig grin! ) [ca. n filmesmug stii tu. ] dupa iti ceri scuze frumos. daca se ofera sa te ajute cu atat mai bine: x Ii multumesti si cand il mai vezi il saluti big grin.Sau fa rost de hi5. ul lui, idu, facebookul, asa o sa va imprieteniti si mai repede.Pe mess ii poti cere o melodie, pe hi5 ii poti lasa un comm.etcbig grin! Si incet, incet va imprieteniti : x dupa urmeaza partea cea grea. ori il faci sa te placa mult de tot incat sa. ti spun el ca vrea o relatie cu tine/ori ii spui tu big grin! Si nu uita/fara tupeu in ziua de azi nu reusesti nimic! Asa ca fii mai tupeista ca nu pierzi nimic:*smugba chiar castigi:*! Iti urez multa bafta>big grin

6 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Pai, ca sa te imprietenesti cu el...ai putea sa vorbesti cu el despre subiecte comune (sa glumiti) etc.; sa il intrebi daca vrea sa fii-ti amici.
Parerea mea.

Bafta.

| ºPishcotº a răspuns:

Deci in primul rand. fa rost de id-ul lui! Trebuie sa-i cunosti macar un prieten nu? Dupa il bagi in lista.si ii spui ca l-ai mai vaut si ca ai vrea sa va imprieteniti.Si vezi ce spune si gata incepeti sa va vorbitichatterbox

Ceao!:*

| ºPishcotº a răspuns:

Ma cere-il, spune-i ca ti se pare interesant na'. Nu trebuie sa-i dai prea multe explicatii coleguluihappy

Răspuns utilizator avertizat
| BlueEyes90 explică:

Am vorbit pe mess cu un coleg de-al lui...
ar trebui sa-i cer id`ulraised eyebrows?

| selena_5281 a răspuns:

Ar fi mai usor daca ati avea macar un prieten comun.asa ati putea si voi sa imprieteniti si vezi daca te place.sau poti incerca sa faci rost cumva de id lui si te bagi in seama pe mess