| CottonCandy a întrebat:

love struck Sunt din Constanta. La anul intru la liceu si ma cam invart intre Mircea-stiinte sociale si Traian-filologie. Am auzit ca la Mircea trebuie sa fi full de bani [insa nu mi s-a confirmat de cineva de la respectivul liceu] si ca e plin de droguri, iar Traianul mi se parea ok pana am vazut ca s-a intrat cu 8.91 [stiam ca are si Traianu' un prestigiu.laughing] si din cate am vazut sunt cam fitoase cele de la Traian. As vrea niste pareri de la cineva de la Traian si Mircea, nu conteaza profilul, sa ma conving pe care sa-l pun primul pe >lista.:" Va rog frumos sa ma ajutati.love struck Funda+Folositor.love struck
Scuzati va rog categoria, dar "Adolescenti" si "Dragoste si sex" sunt cele mai >"populate".:"

1 răspuns:
| TeoPT a răspuns:

Profilul "Stiinte Sociale" de la Mircea e pentru cei fitosi care nu pot intra la profilurile mai bune de la Mircea.

Intre Mircea "Stiinte Sociale" si Traian "Filologie" iti recomand Traian.

Cu toate acestea, Mircea nu e un liceu de fite. Sunt doar cativa fitosi care intra la Stiinte Sociale. Ca veni vorba, fitosi sunt peste tot. Mircea e cel mai tare liceu din Constanta. Nu e de fitosi.

Bafta