Hello`.
Tiam daruit o batere de suflet, tziam potolit setea iubirii cu un sarut dulce, tziam dat totul! iar acum pleci si ma lasi singura in pustiu! ADIO...ma simt bine! pleaca in savana poate iti gasesti acolo vreo GIRAFA de tipul tau! sau mai bine pleaca la tara la bunica are un magarus fara pereke! ADIO...
Am crezut ca daca te voi ierta te vei schimba..., dar ai ramas asa cum ai fost.Am iubit pe acel care m-a tradat..., si peste un timp mi-am dat seama ca iubesc pe un nimeni.Nu-mi pasa ce vei crede de acum inainte despre mine.Imi pare rau ca ti-am iubit.ADIO
In calea ta se presar sperante, in urmati se-astern vise sfaramate... opreste-te!
Pretiosul soare si-a pierdut stralucirea in ochii mei caci nu mai are sa mi te dezvaluie pe nepretuita de tine.
Ochii tai inca imi mai ard in inima, doua stele pe care mi-am dorit atat de mult sa le ating...
Mesaje triste imi pare ca iubirea imi lasa acum printre randurile vietii, si fiecare zi, fiecare ora, fiecare clipa imi scrijelesc in inima randuri pe care mi-e groaza sa le mai citesc.
Buna mai scumpete, d c nu cauti pe net? www.mesajelove.com! cauti categoria dorita, pe care o vrei u!
Btf întreabă:
Кристина21 întreabă: