| AdelinaChp a întrebat:

Buna :X

Vreau si eu niste status de ura, nepasare, dispret, aroganta, ironizare oh go on

cele mai bune si mai multe funda si toti veti primii vot :X

thnx :X

Răspuns Câştigător
| romina_9544 a răspuns:

14) Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.

15) Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei.

16) Te gandesti,Aberezi,Trezeste'te,prea frumos visezi.

17) Lasa timpu sa treaca,poti sa faci treaba sa mearga.Nu te grabii,vei reusi.

18) Vreau o viata nouaa!Si de restuuu` caramele!

19) Ca orice copil exista moment in care nu intelegi ce se petrece.

20) La locul potrivit,la momentul potrivit,MAGICUL se intampla.

21) Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.

22) Un zambet e ca 1000 de cuvinte.

23) Teoria zambetului:Ingerii nu plang.

24) Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.

25) Viata`i frumoasa.Asta cand o privesti din unghiul potrivit!

26) Chiar daca unii nu ne lasa sa traim,privim inainte si ironic le zambim.

27) Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.

28) Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?

29) Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.x

30) Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.

31) Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu "PRIETENI".

32) Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

33) Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.x

34) Chiar dk el nu o sa-mi mai spuna " noapte buna" sau p strada "buna",am prietene care ma suna sa-mi spuna " Fata,esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna ":-J

35) [♥]Am capul printre norì , daR de aici este o panorama supebaaaa. [♥]

36) Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam!

37) Acorda-ti tie primul loc, NU greselilor! Nu spune stop, chiar daca te simti sufocata.Invata ca in orice rau exista si un pic de bine! Invata sa ai grija in primu rand de tine!

38) Am prea multe defecte,in fata acelora care se cred "PERFECTE".

39) Traiesc o poveste si visul e culoare !

40) Educata de destin,simt mult dar arat putin.

41) Hai sa refuzam Orice rOl pe scena regretelOr!

42) #º"Hai sa privim cu ochii inchisi`ce nu am avut curaj sa privim vreodata ! "º#

43) Spui ca nu mai sunt la fel, ca m`am schimbat,dar de fapt n`ai ajuns sa ma cunosti cu'adevarat.

44) Traiesc intr'oO lume de vis,in care thotu e permis.

45) Nu te teme niciodata de umbre, ele arata doar ca exista lumina în apropiere!

46) Nu am nevoie de prieteni falsi,detest sa tin langa mine numai oameni lasi!

47) Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat .

48) º " Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc?De ce imi spun cum sa traiesc?E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa`ti vorbesc."º

49) º"Din 10 prieteni,5 sunt adevarati si la o problema inca 2 fac pasi."º

50) Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!

51) Nu te schimba.Urmeaza'ti visele.Nimeni nu te poate opri, Nu ceda orice'ar fii.

52) º"Uita tot ce`ai pierdut, tot ce`ai vrut, tot ce n`ai avut , uita timpul ce`a trecut.Orice sfratsit e un nou inceput.:-x"º

53) Am nevOie d cineva,da n'am nevOie de Oricine,eO am nevOie dOar de cei kre au nevOie de mine!, :X "

54) ºAzi ´ open y0ur`º eyes ;;] ´, ºexact ca`nº filme b-) ´ . Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ Tuº p0tsi ´ sa vezi ´ pe 0ricineº =p~

55) * Nu conteaza ce a fost ,ci ce va fi de` acu` nainte *

56) Lumea v0rbesjte ´ pr0stii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte ;-j ´, Numai ´ tu p0tsi ´ vedea dinc0l0 ´ de cuvinTeee! ;* ´

57) Prietenia-i un ocean pe care multi ar vrea sa-l treak,dar pana la malul celalalt majoritatea se ineak."

58) Sj e normal sa fiu aSa cand de la cei dragi , in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!

59) ___[]~[:*]~ CeI cAre mA cRiTica si Ma inVidiAza ~[]~___Vor dOAr sa mA scHimBe___PenTru cA vAD in miNe cEEa cE Ei nU vOr Fii niCioData [!]~[:*]~[]___

60) Nu am pacalit niciodata pe nimeni. Eu i-am lasat sa creada ce vor . S`au pacalit singuri !

61) Prietenii pe care`i am aqum p lnga mine,m`ajuta,ma indruma s fac doar lucruri bune.Nu i`ash lasa,nu i`ash schimba pentru nimic [Sa schimbe prietenii pentru unii e un tic]

62) ` Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu ! • `

63) • Nu sunt perfecta, dar de ce m'as schimba cand prietenii ma iubesc si asa? .•

64) •Eu nu sufãr de nebunie,me bucur de ea in fiecare minut)•

65) >Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers unde nu exista reguli si toti merg pe interes []

66) Pune stop cand te streseaza.Spune`i ca exagereaza.Nu`ntelege?Spune`i "PA" si se calmeaza

67) Ea? Ea este fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei.

68) Si imi amintesc "ii am pe ai mei cu mine" Orice`ar fi "cu ei e un pic mai bine"

69) Este atât de schimbată;x! Exact qum ai zis tu ca nu o să fie vreodata!"

70) Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X

71) иü мẫ ¢®ﻉží íη §†ªяє? иí¢í ø þ®σßℓﻉмå.иü мǻ ©яєđ иí¢í έü.Ъ® ƒєяﻉ§н†є`†з Ðﻉ žíüª íи ¢ª®є ø §å þяíиđ †üþξü

72) • Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schitzeze un zambet atunci cand esti trist.

73) • Zambeste, chiar daca ai sa cazi, chiar daca soarele apune si azi.

74) • Lumea asta te distruge, te induce in eroare, fura tot si apoi fuge, te raneste si te doare!

75) Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu .

76) • Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii, asculta bataia vantului .

77) • Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.

78) • Si ce usor e sa zambesti, cand ai incredere-n ceea ce esti

79) Si maine e o zi si maine voi zambi. Chiar daca mi-e greu.Voi zambi mereu.

80) • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.

81) • Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri.Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.

82) Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit!

83) Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.

84) (Prietenii buni sunt ca stelele.nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo.)

85) Prietenii adevarati tin la tine si sunt langa tine si la rau si la bine.Nu te barfesc pe la spate,ci te ajuta chiar in toate.

86) Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult,poate nici n`ai observat de la un timp,am mai crescut.

87) Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta!

88) De cate ori vad visele cum se sfarsesc ,de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!

89) Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

90) Sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X,care nu are absolut nimic special . Are zile in care parul ii sta ca naiba ,si zile in care arata extraordinar :X

91) Incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti,incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci s lasi in urma ta o lume un pic mai buna.

92) N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare,n-o sa uit ceea ce mi se greseste,o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie.

93) Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !

94) Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replik mea ![

95) ;x plαng ιn ħoħotє dє rαs , dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! '

96) Decat sa le dau satisfactie

Celor ce vor sa ma vada cazand !

Mai bine. ma daram singura ;]

Sh`o sa cad razand ! =]

97) # Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X

98) ▪Nu mai iert minciuni nu mai cred in cuvinte si doar privesc .Sunt ironica,doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tare. ▪

99) Mi`e dor de inocenta ce caracterizeaza orice copil

Cand facem cate o prostie scapam intotdeauna subtil

100) Nu mi-am atribuit un rol care sa le placa.Mereu cand am fost trista am zis ca o sa treaca!

fundaaa?puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| pryncesSs a răspuns:

Tu? Miee?! Nu ai ce sa-mi dai. De unde dracu inima? Ca nu ai. oh go on

Ignora.l desi te atrage. Respinge.l desi e singurul care te face sa simti iubirea. Iubeste.l desi nu e al tau.

S.a intors cu spatele la mine si crezand ca.si pierde mintile, mi.a spus : M.am indragostit de o amintire.

Nu poate sa.l uite. Tine mult la el. Si chiar il iubeste.

Stii?! Nu o sa uit nici nimic, nici un moment, nici un zambet, nici o privire. Nimic!

Poate ai fost primul pe care l.am iubit cu adevarat.

O doare ca stie ca nu esti cu ea. O doare ca esti cu alta. Dar o consoleaza gandul ca din cand in cand te mai gandesti la ea.;;]

Hmm mai ţii minte când am vrut să. mi iau adio. şi ţi.am spus că n.o să mă mai vezi vreodată?
Primele lacrimi mi.au curs atunci când am auzit că tu ai mai vorbit cu ea din când în când.:d

Doar mi-am pierdut putin timpul, dar in privinta ta, n-am pierdut nimic.Tu in schimb ai pierdut incredibil de mult.M-ai pierdut pe mine.Pentru ca eu nu m-as fi pus in veci pres in fata ta!

V-a rănit orgoliul, mă, nu sentimentele!
Si incepe cu vorbe frumoase, cu care intra imediat la inima, si continua cu gesturi superbe si multa atentie, care te innebunesc. Si o termina cu multa indiferenta si nepasare care te omoara.oh go on

Pleaca, maine o sa-mi treaca!

Nimic! Sa Nu Ma Cauti Niciodata.Azi M`ai Vazut Ultima`Data!happy

. #º•Tu tzineai Mult la el,.º• Va protejatzi Unul pe altul Dar acum A venit timpul, cand viata iti da Sah`matul.º•

Oare acum ma mai iubesti?!

Partea proasta e c-am investit prea multe sentimente Si acum stau si ma uit la ele cum putrezesc si devin regrete happy

Fac ce spune sufletul meu, iubesc pe cine vreau eu.

Raman lacrimi, raman nopti nedormite si clipe. raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns. ramane gandul ca poate intr-o zi se va schimba ceva.

Mereu vei avea un loc in inima mea Nu voi putea uita niciodata c`ai fost o parte din mine. Candva.

Vreau să ştii că mi se rupe de ce faci, de ce zici, de ce vrei, mă înţelegi?!

Poţi să vii,apoi să pleci,dar te rog,pe bune, de data asta dacă pleci,pleacă undeva în lume! Ştiu că nu te mai am şi nu îmi pare bine, dar mai bine mă împac cu ideea decât cu tine!

Aş vrea să-mi zâmbeşti,să-mi spui că mă iubeşti, că niciodată nu ai să mă părăseşti; dar ai făcut-o şi nu ştiu ce să cred, credeam că niciodată nu am sa te pierd;-j.

Eu nu mai cred acum in nici un semn.oh go on

Mult prea multe vorbe dure si semne de exclamare

Stiu, uneori e prea tarziu

Am gresit. Stiu frate da nu mai am ce să fac Si ce vină am eu că n.am stiut cum esti, de fapt?

•Daca te-as vedea pentru ultima oara, as incerca sa inteleg ca totul ne separa! Iar ce a fost candva incet se stinge...

acum suntem ce ai vrut tu! doar 2 strainiwinking

candva mi-a pasat de tine, acum esti egal cu zero!; x

Ştiu că nu iţi pasă oh go on

Mie dor de inca un zambet.` am pus atata sufletoh go on!
esti un prost. puppy dog eyes nici nu stii ca sufar din cauza ta sad.

Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in no

Nu te-am uitat,  doar m`am obisnuit fara tine | :X

Candva te vei intoarce dar cand va fi prea Tarziu... Atunci ai sa pretzuiesti ce azi ai reusit sa pierzi :-s

De`ar fi din nou ca sa aleg eu te-as alege tot pe tinewinking!

Nu te mai am! Mai am ceva de pierdut?! oh go on

recunosc.eu te-am pierdut. da` tu ce`ai castigat?!winking

Tu, eu niciodata amnandoi!

[ Avea nevoie de tine, mai mult ca niciodata. Dar nu ti-a pasatwinking. Acum nu inteleg de ce iti pasa./: )

Pentru tine inima ar spune multe... dar totusi se abtine!

Poate` ca acum realizezi cat d mlt iti lipseste acel candva` care zi d zi iti era aproape si iti zambea; X *

Si daca el n'o sa iti mai zica :"Noapte buna", si daca nici pe strada nu o sa iti mai zica:"Buna", macar ai prietene care iti zic intr`una:" Fata, esti de 1000 de ori mai buna!""...

Am ramas unu il mintea celuilalt, dar s`a terminat straight face

Too late to cry oh go on

Sunt oamnei care se despart dar totusi se iubesc sad

Ma suni seara de seara pana te apuca somnul Si incepi sa plangi cand vz ca e doar tonul Lumea te stie de baiat rau, ce sa-ti fac? E aiurea sa le spun ca o fata te-a schimbat happy

Sunt tot ce`ai avut si n`ai putut pastra…Sunt tot ce’aiØ avut si nu mai poti avealove struck tongue

As vreaØ cand o imbratzisezi pe ea sa te doara…in ochii ei sa reflecteze doar imaginea mea…stai calm nu ma ranesti…chiar ma amuz sa vad cat de putSin gandestitonguewinking

Acum vad. prea frumos m-am purtat. Dragul meu. e clar! Ø ti` s-a urcat la cap.winking.

Mereu vei cauta` la O alta ea`. ceea` ce adorai la mine

Am ramas aceeasi Fata de care stiai si-atunci`love struck`.Dar acum nu mai sunt Papusa pe care, când n-o vrei.`o arunci`;-j

Asta-s eu, n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac.Nu-mi dau ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat•

FUNDA smug?

| EvilThoughts a răspuns:

Poate ai vrea sa mai fi cu mine cum erai candva, dar acum fierbe sangele in tine cand stii ca-mi vad de viata mea.
aflii daca ai prieteni de abia dupa ce esti tradat.
DND...sunt plecata in cautare de prieteni.

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Ti-am trimis mesaj cu 20 de statusuri. Sper ca ti-am fost de folos! Aici nu m-a lasat sa le pun.Asa ca verifica-ti mesajele!

| JuiceApple a răspuns:

Crezi ca-mi pasa ce ai? Oricum nu te respect. ai ambalaju` misto. da` continutu` e infect

Faci planuri?
Nu ma include
Cuvintele sunt surde
Acel vechi ` eu`
Nu te mai aude
Imi tot repeti ca tu nu esti ca ei. ca tii la mine si vrei sa ma cuceresti! imi pare rau. da` stiu de fapt ce vrei. te prefaci. si ma plictisesti!
Comparandu`te cu mine. chiar te crezi perfect?

Degeaba incerci sa schimbi ceva.
Te doare. ramai doar o eroare

De ce sa plang? suflete si inimi stiu si eu sa frang!

Nu judec pe nimeni. le dau direct o sentinta dura

Eu stiu sa`nchei cand trebuie. tu nu stii sa te opresti! Am spus : Viata e scurta! tu dc o lungesti?

Imi place ce vrajeala conduci. da` pune frana ca te lovesti

Vretzi sa faceti ceva pentru mine? Faceti infarct!

Tu suferi de smecherie? de fapt boala ta se numeste prostie

Speranta`i cea mai mare curva. care exista pe acest pamant. traieste cu fiecare. si toti traim cu ea in gand

N`am ce spune cand totu` la tine se rezolva prin glume

Si stie ca nu`mi face bine
Dar orgoliu lui e mai presus decat iubire!

Tu vrei sa`mi fi model in viata?! Ai tupeu

M`ai vandut cand ai avut ocazia. eu nu te vand, te dau degeaba

Lasa`ma sa fiu eu!

ne-am indragostit ca draq. tu de mine, eu de altu 

Si te inteleg. sau macar incerc sa ma prefac. m`am saturat sa aud mereu "Imi Pare Rau N`am Sa Mai Fac"

Iubitule. Hainele si bijuteriile mi le cumpar singura! De la tine vreau doar Respect. si ca sa stii daca ai nevoie numai sunt aici. strig`o pe zdreanta ta. poate ea isi face griji!

Respectul e ceea ce primesti pentru ceva ce faci bine. Deci din respect. Ma pis p tine!

Am tot ce`mi doresc. am imaginatie!

Vin de pe un taram ciudat. nu stiu sa plang si nu inteleg dragostea!
Nu`mi ajungi prin inima nici daca-mi intrii prin vene

Va veni vremea cand vom vorbi din nou. eu o sa rad de multe. tie o sa-ti para rau!

Nu ma critica, nu ma judeca, nu ma cataloga. m`ai alungat si acum zici ca eu nu te-am iubit!

Primesti acest mesaj de despartire pentru ca ai fost prima mea iubire si am vrut sa te fac fericit. Iti doresc sa ai parte de toata suferinta mea si sa o traiesti inzecit
Sper sa te ajute?:X

| BuBuRuZa4ika a răspuns:

Под песни влюбленных людей...

А в моем мире больше нету слов

Был ошибкой

А я скажу что никогда и не любилаA

Я каждый день гуляю в надежде увидеть тебя,

Любовь существует и умирает

За нас все решили

Ты уходи, прошу тебя, не порти нервы,

Ты уходи, не оставляя ни следа.

и она смотрит в себя - и там пустота, пустота, пустота,

Я никогда не видела таких красивых глаз,

Я люблю, когда ты смеешься,

А на*уй нужно – тут мы оба дрУжны.

Апрель' 2о11

Я больше не смотрю в твои глаза,
А если честно - даже не пытаюсь.

Я тебя отпускаю, но что-то никак не выходит.

Я знаю ответ… «Не такой, я люблю другое,

Боже, как глупо в тебя я влюбилась,

Сказал что уйдешь... уходи

я все равно не твоя

Мне любить уж не очень хочется

Я отпускаю тебя

Я уйду от тебя...

Я ангел, но вместо крыльев - раны.
Я ангел, но вместо слов моих - обманы.
Я ангел, но ты не хотел понять.
Я ангел, только разучившийся летать.
Я королева, но место туфель - кеды.