| ursulets a întrebat:

Buna:X
Vreau si eu niste statusuri gen tongueiSSy love struck "Sa faci diferenta intre alte fete si fata ta.Sa stii ca toate te vor, dar ele nu te iubesc ca EA! ( Nimeni nu-i perfect! Dar ea te vrea love struck )

Parfumul tau pe bluza mea...Si stilul meu in mintea ta…Vei cauta privirea mea.In fiecare } EA { din viata ta.Fraiere[kiss]…

Va rog:X:X:X:*:*:*

3 răspunsuri:
| Lorena a răspuns:

Bunahappy
"Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine, chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tine. Stau si te privesc cum treci cu ea de mana. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna.winking"

Are putini ani si nu stie ce simte, azi te iubeste, maine te minte dar sa nu incerci s`o schimbi asa e ea, daca e a lui, nu poate fi si a ta.""winking

"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut. ღღ Acum ea a uitat demult! happy # love struck"

Tu, o să te duci dracu
Tu bei, tu tragi, tu bagi tu nu le laşi
Tu vii, tu pleci, te-ntorci
Tu nu spui nuwinkinghappybig grin

"N-am nimic in comun cu "sfantu' " Nu ma face sa spun " te iubesc" Urasc cuvantu'""tonguewinking

Sunt eu, tu si restul' lumii
Tine minte nu conteaza ce abereaza uniiwinking

Nu vreau sa ma schimbi
Sa ma-ntelegi
Am nevoie doar de tine
De lovele si de zile
Banii nu ma fac
O sa te tin pentru mine
Si cand ne-o fi mai rau
Sa ne mearga si mai bine

Cu botul ala roz asteptandu`ma la coltwinking
Masinaria asta scoala toti mortii din morti

Si in povesti ele raman cu printul
In mertanul alb isi asuma risculwinking

Daca plec, hai vii cu mine?big grin

Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!happy

Desi de multe ori refuz sa cred ca iubesc...multe amintiri ce-atunci cand sunt trista ma fac sa zambesc!

satula de intRigihappySatula de scuzehappysatula de fraieri cu ganduri ascunsewinking

E deSTuL kaT AM avut RAbDARe nu t las SA mI kaLkI vIata IN pIKiOARE Ai PiERduT tOT p gREsEaLa TA nu rEgrET ca N am Ce RegRETawinking

Sper ca te-am ajutatkiss!
Bafta!kiss

| Coriii a răspuns:

Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat

iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy... iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta

Sunt o mica vrajitoare.cine ma saruta moare. un baiat m-a sarutat. 7 zile a oftat.:X:X:X

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja

Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi sopti. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta!

Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada

Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotu

Deseori dragostea nu e un joc, unde zarul chiar nu are nici un rost

" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez

Saruta`ma cum ai facut`o prima data!

❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti❤❤Te iubesc❤

"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"

Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...

Stau si privesc afara, vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine, cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul, tu esti acum undeva departe

°º•★Madutza★•º° ❤Asta e felul meu. daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu`❤●๋❤

"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."

A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart

Tocuri inalte, parul lasat pe spate...Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina. Daca nu esti atent ramaï fara un cent...""

II ignoram pe cei ce ne adora... ii adoram pe cei ce ne ignora. ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.

Esti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste[... EjtI luNa care IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa care PT. mINe StraluceSthe[:X][SHOBY

Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel

o.totusi ma intreb

Daca ma mai tii minte, macar

Sau, cum ma tii minte.

Ca si, copilu` ala

Care eram cand te-ai dus?

Sau, ma vezi din Ceruri

Asa cum sunt acum?

Nu stiu.asta-i intrebarea mea!

[♥]Spui ca sunt fitoasa... Te ascult atent! Chiar crezi ca imi pasa?

O femeie-n viata ta E ca focul, nu uita!

' Asta`s eu si n-ai ce-mi face.Alta mami nu mai face ''

'' Stiu cand sa rad, stiu cand sa fiu suparata, stiu cand in ochii vostri sa fiu singura fata importanta ''

'' Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita ''

'' Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia ''

''Sunt o fata rasfatata, asta sti prea bine, dar fata asta rasfatata te iubeste doar pe tine ''

'' Ea e Barbie! Altele vor sa o imite. Dar la cat de scumpa e.Nu isi pot permite''

'' Pesonalitatea mea, ma scapa de greu, pentru ca ce-i frumos, ii place si lui Dumnnezeu''

- in alta poza esti tu trista, comentariu ideal: ESTE O NEBUNIE SA URASTI TOTI TRANDAFIRII DOAR PENTRU CA TE-AI INTEPAT INTR-UNUL, SA RENUNTI LA VISELE TALE PENTRU CA UNUL NU S-A IMPLINIT, SA ITI CONDAMNI TOTI PRIETENII DOAR PENTRU CA UNUL TE-A TRADAT
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don't carry knives.)

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...

Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)

Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.

Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)

Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui. (Nothing changes your opinion of a friend so surely as success: yours or his.)

Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa. (The road to a friend's house is never long.)

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri. (A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.)

Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii. (Never explain--your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.)

Never forget the people who made you who you are.

She’s my best friend. Break her heart and I’ll break your face!

Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei. (The best accessory a girl can have: her best friends.)

Laughing until your stomach hurts is what friends are for.

E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie. (It’s much easier to turn friendship into love, than love into friendship.)

You know you’ve got the greatest friends when the only time they make you cry is when you’re laughing too hard.

Friends are forever. Boys are whatever.

Good friends don’t let you do stupid things… alone.

A true friend is like a good bra: supportive, hard to find and close to your heart.

A best friend is like a 4-leaf clover, hard to find, lucky to have.

Friendship is like China bowl: once broken, can be mended but crack is still there.

A friend is one who knows you and loves you just the same.

A friend is one who knows us, but loves us anyway.

Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.

Sursa: http://www.dedragoste.com/publ/42-1-0-1743. Sper sa iti fie de folos :*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex girls