E foarte frumoasa frizura,dar felul de frizura nu tl alegi dupa cum iti statea inaine sau ceva de genu,ci dupa forma fetei,stilu tau,deoarece uneori o anumita freza te scoate in evidenta deoarece te reprezinta dupa structura fetei a tale, dar daca tu consideri ca iti sta bine e alegerea ta, nu strica sa incerci
Cum vrei... dar sa stii ca nu o sa-ti stea asa in fiecare zi. Mai ales daca ai parul des si ondulat. Cred ca o sa-ti stea bine, dar bretonu ala e tot farmecu si este cam enervant sa iti vina in ochi mere ( crede-ma).
Ceva in stilul ala, da mai gandeste-te.
Succes!
Gandeste-te ca frizura din poza aceea e facuta cu placa.deci nu poti sta cu placa de par in m, ana TOATA ZIUA .mai bine incearca ceva nou.un bretonel rade.te in cap [ glumeam ] sau filat
Sincer imi place ff mult coafura aceea.e tare.imi plke mult.dar acum depinde si de om, adica daca e mai slabut, mai grasun.u dk esti mai subtirica tziar sta chiar bine.dk esti mai plinuta tziar sta un pic mai nasol.
Daca tie iti place si crezi ca o sa-ti stea bine de ce nu incerci? eu asa sunt tunsa acum si parul imi sta foarte bine si am mai fost tunsa bob incearca fundita?
Pai depinde mult si de culoare parului
Adica daca esti blonda ai putea sa-l tunzi asa...da` gandeste-te ca in poza, aia are o tona de fixativ in cap si e facut si cu placa
Daca tie chiar iti place ok fa`l asa ca doar e parul tau
Jurnaldedecembrie întreabă: