Buna; desi nu sunt baiat si raspunsul meu nu prea are ce cauta la aceasta intrebare, iti spun ca baietii(cel putin cei pe care-i cunosc eu) sunt obsedati de "forme"...nu-i intereseaza daca fata e mai grasa atata timp cat are sani si fund mare...pentru ca daca ar fi sa aleaga dintr-o asemenea fata si una care arata perfect(slabuta)dar care nu are sani chiar foarte mari, ar alege-o pe fata mai grasuta din simplul fapt ca majoritatea baietilor(nu toti)numai la asta se gandesc.
Slaba, feminina si nelipsita de forme. Sunt putini cei care admira grasimea inutila, e un semn de metabolism lent sau alimentatie proasta, de sanatate subreda.
Buna.
Nu poti zice ca una slaba este mai buna ca una mai grasuta dar evident acea slaba este mai sexy.
Dar sufletele sunt si bune si rele. cred ca intelegi ce vreau sa spun cea grasa poate sa aiba un suflet bun sa ai o placere sa vorbesti cu ea dar cea sexy vreau numai distractie nu invata, bani si este un pic mai proasta
Mi se pare infinit mi atractiva o fata plinuta. Sunt lucruri care nu pot fi explicate rational. E doar atractie animalica.
Nu ai mentionat daca fata slaba are forme .
Sti ca majoriatatea aleg fetele slabe pentru ca le este rusine cu cele grase.[scuze ca o zic direct ] Si sa stiti ca si fetele slabe au forme. Cele grase au doar grasime acumulata. [pare rau ca o zic asa direct dar asta e adevarul ]