8 Martie este ziua in care ne sarbatorim mamele, femeile ce ne-au dat viata. Ne dorim intotdeauna sa le putem darui femeilor pe care le iubim si le apreciem un cadou care sa le faca sa se simta rasfatate si deosebite.
Nimeni nu va sti mai bine ca tine ce i se potriveste mamei tale. Tu sti ce gusturi are. Niste idei generale dupa care sa te ghidezi ar putea fi... o esarfa care sa se potriveasca cu un costum sau o jacheta; niste cosmetice pe care si le-ar dori, dar nu se-ndura; un buchet de flori si mii de pupici; o rama personalizata pentru fotografii; sa mergeti la o pizza in oras; o bijuterie de suflet, nu scumpa; o floare in ghiveci, care sa tina mai mult; un parfum, daca sti ce-i place...depinde numai de gusturile ei si de puterea ta financiara.
Ma bucura sa vad copii care-si doresc fericirea mamelor.
Succes!
Ceva in casa care sa ramana in amintirea ei pentru totdeauna
Eu i-am cumparat mamei mele un parfum Little Black Dress de la Avon si ii voi mai lua un buchet de flori si o felicitare frumoasa. Poti sa-i iei si tu la fel, va aprecia.
Pai cine cuoaste mama ta...mai bine ca tine? stii ce parfumuri ce haine sau ce stil de viata are.alege singura...
misauratcuviata întreabă: