| licutza_1435 a întrebat:

Buna
ziceti-mi pls. niste remediii ca sa nu ma mai gindesc la EL

ce as putea face ca sa uit de el.

ma gindesc Doar la el_____si deja sunt plictisita...sad

mersi de raspuns. dau fundita pentru cel mai boon raspuns

Răspuns Câştigător
| VodkaCoca a răspuns:

In primul rand daca ai obiecte cadouri de la el fa in mod sa scapi de ele punele intr'o cutie si punele undeva nu la vedere, iesi cu prietenii tai, daca aveti prieteni in comun fa-ti alti prieteni iesi cu lume noua, iesi cu fetele la plimbare la shooping s'au la agatat laughing, si nu cauta repede alta dragoste ca sa'l uiti pe el, dragostea vine cand nu te astepti nu trebuie sa o cauti tu, ca am facut si eu o greseala ca sa'l uit pe fostul meu imediat mi-am cautat alt baiat si dupa aproximativ 3 luni ne'am dat seama amandoi ca eu stateam cu el si ma gandeam la fostul el statea cu mine si se gandea la fosta si nu am rezolvat nimic oh go on, dar nu te incuia in casa sa stai singura sa te gandesti la el la clipele cu el ca mai mult rau iti faci, iesi distreazate, chiar daca tie iti suna aiurea, dar am fost si eu in situatia ta, si am stat o luna in casa plangeam zi de zi mancam la 3-4 zile si am ajuns la spital, desi el vroea sa ne impacam pentru tot ceea ce imi facuse nu il mai puteam accepta, dupa ce am iesit de la spital am inceput sa mai ies din casa ma mai lua tata cu el la magazin ma ducea la cinema rolling on the floor ca ajunsesem intr'un hal prea de tot, dupa aia am inceput sa ies cu amici mei, cand eram cu ei incepeam sa zambesc sa ma distrez uitam cat de cat de el, dar cand se lasa noaptea si stateam in pat ma uitam la telefon si vedeam apeluri de la el mesaje si dadeam sa'i scriu mesaj si dupa aia anulam, stateam cu telefonul in mana sa'l sun, si intr'un final mi-a trecut ca cunoscusem alt baiat love struck.

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

EU. cred ca trebuie sa mergi mai departe pe drumul tau si sa te "vindeci". Simplu de zis, greu de facut. Stiu. apropie-te mai mult de familia ta. fratii, surorile si parintii tai. Daca sunt oameni de
treaba si intelegatori, vor intelege de ce o sa strangi relatiile cu ei
si ca ai nevoie de ajutor si de sprijin. Daca sunt oameni in care
te simti ca ai mare incredere si ca poti vorbi cu ei fara sa te judece gresit, deschide-ti sufletul si fata de ei.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mintea are tendinta sa ne controleze, adica te gandesti la el fara sa vrei.Ca sa poti trece trebuie sa ai vointa destul de puternica sa alungi imediat acele ganduri, e vorba de a face ceea ce trebuie nu ceea ce simti. Oricum sentimentele nu ai cum sa le controlezi, ele o sa dispara in timp daca tu nu le intretii.
Gandeste-te ca totul e in mintea ta pe care trebuie sa o controlezi. Sper ca m-ai inteles...