| bogzy a întrebat:

Zilele acestea ma uitam pe net dupa un telefon mobil si am dat peste samsung corby acesta nou aparut.Eu am luat note foarte bune anul acesta, media mi-a iesit 9.85.Ultima oara cand mi-am intrebat parintii daca pot sa imi ia un telefon nou au spus :"ce telefonul asta care il ai acum n e bun lasa ca nu ai tu nevoie de unul nou". Atunci e adevarat ca le-am cerut un nokia n96 sau n95 care costau foarte mult insa samsung corby acesta mi se pare ca e ieftin si bun ( in jur de 4mil lei vechi ). Credeti ca merita sa ii intreb si merit si eu acest telefon in conformitate cu notele sau mai bine sa o las balta?

Răspuns Câştigător
| Missin`you` a răspuns:

Merita sa incerci`winking
in plus inveti asa de bine.meriti o recompensahappy:X baftawinking

3 răspunsuri:
| BackAgainToTPU a răspuns:

Intreabai. Sau daca sunt parinti buni si se simt mai bine spune-le cat de frumos e telefonul, ce lucruri poti face pe el, ca touchscreenul e super duper si chestii de genul. si odata spune "oh, ce as vrea sa am telefonul asta...". Eu asa am facut, tot cu un samsung corby big grin
PS am auzit ca s`au terminat corbyurile portocalii. eu mi-am luat roz :X dar imi placea verde. dar nu se vinde in romania asa ceva! crying

| bogzy explică:

Am mers! mersi la aman2 love struck e super tare telefonul'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat media 10 pe anul acesta si vreau tot un corby dar parintii spun la fel cum spuneau la tine. O sa incerc cu,, tehniciile" de la cei care ti-au raspuns happy.