| Th3eo a întrebat:

zilele astea as dori sa imi iau un telefon mobil nou si nu stiu de care. mie imi plac cel mai mult telefoanele samsung dar sunt deschisa la sugestii. sa nu fie nici prea scump nici pre ieftin. fundita bineinteles.

5 răspunsuri:
| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna :*

Eu am un Samsung F480i.Este foarte finut si foarte bun(cel putin eu sunt f multumita de acesta).
Pretul nu ti-l pot spune ca nu sunt in tara sad, oricum nu cred sa fie f scump!
Te pup.Sa ai o saptamana minunata! 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

| Hibriiiid a răspuns:

Eu am un LG Coookie Fresh pe mov si e foarte misto.Eu sunt foarte multumita de el.Il poti achizitiona de la Vodafone sau de la Cosmote.Eu il am pe Vodafone si am dat 2 milioane (vechi). La Cosmote nu stiu cat costa dar te poti interesa, poate stie cineva de pe aici pe site.Noroc si inspiratie in alegeri!

| sierjuu a răspuns:

Cea mai buna marca, Nokia ramane batut in cuie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fete cel mai bine se potriveste SAMSUNG CORBY(gasesti la Emag de vanzare e sub 5 milioane unu.

| YoNuT_4886 a răspuns:

Buna Theo! Se pare ca ai nevoie de un tel Samsung. Un telefon finutz pentru tine ar fi un Samsung Corby( aproximativ 400 Ron ) sau Samsung S5230 ( aproximativ 450-550 Ron). Toate sunt la pret accesibil...Insa sti cum e si cu telefoanele astea.Azi apare un moldel nou.peste o saptamana alt model.niciodata nu vom sti ce sa alegem.mereu vrem ce e mai bun si mai nou.Hai ca te descurci.Succes