| sweettyyyy a întrebat:

Buna,zilele trecute m-am despartit de prietenul meu, iar eri ne-am impacat inapoi, timp de aceste 4-5 zile el da distrat cu baieti fete! Acum ca ne-am impacat l-am intrebat daca a avut relatii sexuale cu vreo fata, si mea spus ca da cu 3 intr-o noapte sau nu stiu, dar la sigur ca cu 3! Dar cind eram impreuna,mi-a promis ca ma astepta pina eu o sa fiu pregatita sa o facem!
Ce sa fac,acum ca m-am impacat,nu pot sa imi iau gindul de la asta ca a facut cu altele,chiar nu sa gindit la mine?! El mi-a spus ca era servit!
Sfatuitima va rog ce sa fac, idee nu am, dar ma chinui fiecare minuta gindindu`ma la asta!
Credeti ca ar fi bine sa mai fiu cu el sau nu? crying

Răspuns Câştigător
| apocalipsa25 a răspuns:

Ar fi bine sa fii cu el
ce a fost va ramine in trecut nu e nevoie sa rascolesti in trecut despartindute de el iti vei face tie rau
tu acum traiesti cu prezentu
nu mai conteaza ce a facut el

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

A vrut sa te faca geloasa, nu cred ca a facut-o si mai ales cu 3, tu te mai chinui ca nu are rost, nu te a inselat

| Biankka a răspuns:

Uita trecutul si traieste in prezent!
Probabil a vrut sa te faca geloasa.Fii tu sigura ca nu o sa o mai faca cu altele cat timp e sub "supraveghrea" ta.

| Klaryssa a răspuns:

Daca chiar e dispus sa te astepte atunci e doar al tau, dar trebuie sa fi sigura ca nu vrea altceva de la tine. Daca il cunosti bine vei stii ce sa faciwinking
good look