| mysmile a întrebat:

Buna ziua am 1, 74 si 61kg, si vreau sa ma ingust in solduri (sunt putin cam lat)si sa ma maresc in spate, ce sfaturi imi recomandati pentru a reusi acest lucru? Cat mai utile...am o vara la dispozitie!

6 răspunsuri:
| AndreiZz a răspuns:

Solduri late? Esti femeie? Pentru spate tractiuni cu priza larga, ramat cu un brat, nu iti opreste cresterea.

| ciprian_7143 a răspuns:

Sincer pot spune ca nu esti lat in solduri pentru ca nu esti femeie! A doua treaba, cu spatele, e simplu:mergi la o sala de forta si lucreaza-ti muschi spatelui la aparate cu acest specific!

| ciprian_7143 a răspuns:

Inotul este un sport care dezvolta toate grupele de mushi. Poti sa practici cu succes si sa ai o satisfactie deplina nu numai marirea spatelui ci si armonia corporala ce deriva din acest sport!

| mysmile explică:

Sala imi blocheaza cresterea in inaltime, un sport ceva ...nu m-ar ajuta mai mult? ca de exemplu innotu?

| mysmile explică:

Vreau multe idei, vreau sa incerc ceva care sa imi mareasca spatele si sa ma inalt...macar 3-4 centimetri

| mysmile explică:

Nu pot spune late...dar e ceva genetic... putin mai mari decat normal vreau sa imi formez un corp calumea, intelegeti