| Nedelcu_Angy_2000 a întrebat:

Am 17 ani 2 luni am o situatie destu de dificila cu ai mei acasa si am o relatie de aproape 2 ani cu iubitul meu si as dori sa ma mut cu el deoarece acasa am ajuns mai rau ca o sluga, iubitul meu imi vrea binele si ma sustine in tot ce fac. Vreau sa stiu consecintele ce sar intâmpla daca m-as muta cu el nu ma forteaza nu profita de mine, ai mei au fost de acord cu el pâna acum ceva timp dar de acum nu ma mai lasa sa ies cu el vor sa stau doar in casa si sa (slugaresc gen) si mam cam imbolnavit psihic vorbesc f urăt cu mine! Va multumesc

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sa îți spun sincer, cred ca mai rău ai fi slugarnică in casa iubitului tău. Oamenii aia nu o sa te țină ca un bibelou acolo, din contra o sa aibă pretenții de la tine.
Eu zic ca acasă cu părinții e cel mai bine, chiar dacă tu nu ești de aceeași părere acum. O sa ai destul timp sa trăiești cu iubitul, sa te muți, dar deocamdată bucura-te de perioada asta și încearcă sa te înțelegi cu părinții tai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si prietenul ala al tau de ce ar fi obligat sa te intretina?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta are iubitul tau? Tehnic vorbind, esti minora si esti inca sub custodia parintilor tai, ei fiind raspunzatori pentru orice ti se intampla. Daca te vei muta, parintii tai fie a)vor fi de acord(dar nu prea cred), fie b), vor apela la autoritati.Si atunci tot acasa vei ajunge.Ce intelegi tu mai exact prin slugaresc? Daca te pun sa speli vasele si sa mai dai cu mopul e ok.Trebuie sa fii mai clara.

| GalwayGirl a răspuns:

Draga mea,nu vreau sa sune rau ce iti voi spune, dar presupun ca, chiar asta se va intampla...Da, intr-adevar mai sunt momente in viata, din cauza greutatilor mai innebunesc si parintii!
SAu exista posibilitatea sa ti se para tie! Poate sunt slabiti si nu mai pot ei sa faca anumite lucruri si te pun pe tine.Dar daca abuzeaza de aceasta chestie, nu este bine!

As vrea sa stiu cati ani este diferrenta intre tine si iubitul tau si asta conteaza...
Daca amandoi va simtiti bine impreuna, nu vad de ce nu v-ati muta impreuna!
Dar asculta-ma, atunci cand te vei muta cu el, probabil va face presiuni, sa va incepeti viata sexuala, sa-i faci de mancare..., etc

Si cum spui si pe acolo s-ar putea sa "slugaresti" la fel ca acasa!

Eu zic sa faci ce-ti dicteaza inima! Esti aproape majora.