Spui ca nu sti cum sa te bagi in seama cu ea pai daca nu ai observat, te-ai si bagat(faceam glume unul altuia, m-am inteles mai bine cu o fata sa zicem) deja crede-ma ca ai facut 2 pasi ar fi cam inca 2 adica sai castigi increderea, si sa vada in tine un baiat cu suflet adica bun, tandru etc. Nu te lasa sa pierzi o astfel de "relatie" mie ami pare de treaba fata bafta si sa auzim un raspuns bun.
Hei, salut iti spun eu ce vreau fetele ca sa te bagi in seama cu ea invit-o prima data la un suc e ceva normal sa afci asta, ar trebui sa fii tu mai activ, sa o tii la poveste de fiecare data, fa-o se simta bine in preajma ta, comunicati des si tu trebuie sa fii atent, nu o lasa sa se impace cu fostul ca dupa nu mai ai sanse. Invit-o des sa iasa cu tine, si incet incet ai sa vezi ca o atragi, fii tu cel care actioneaza nu ea, tu trebuie sa faci primul pas.
Daca nu te transferai, acum stiai cum sa te descurci!
Invit-o in oras la un suc, la un film, vorba aceea, ai 18 ani, nu mai esti un copil.
Pai nu cred ca mai ai nevoie sa te bagi inseama cu ea, daca tu o cunosti, ea te cunoaste, incerca sa o inviti la un suc, la o plimbare.Lasa timiditatea si spune-i frumos si zambind ca iti place de ea si daca ea este la sentiment cu tine o sa iti raspunda pozitiv. Hai ca esti destul de matur nu ai nevoie de ajutoare ca sa te intalnesti cu ea si sa ii spui ce vrei! Bafta!
Twister09 întreabă: