| MihaitsaMitza a întrebat:

am ajuns la o varsta la care gandurile mele despre meseria pe care o voi urma se accentueaza. Sincer imi place foarte multe actoria, urmaresc foarte multe seriale, filme, imi place sa ma prefac cateodata pentru amuzament si o fac foarte bine zic eu, insa mai am domenii care imi plac si care au legatura cu actoria. Recunosc ca de mic mi-a placut sa ma uit la meciuri, dar parca acestea au un farmec aparte cand sunt comentate de un comentator foarte bun, deci imi place si aceasta meserie, iar ultima meserie care ma mai atrage ar fi dj la un post de radio. Va rog sper sa ma ajutati sa imi dati si mie niste sfaturi, care meserie este mai atractiva, mai avantajoasa, si mai la indemana, si ce cursuri/specializari trebuie sa urmez, multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| Zuzazozo a răspuns:

Cea mai profitabila meserie dintre cele trei mi se pare actoria.Cand o sa mai imbatranesti n-o sa ti se mai potriveasca celelalte meserii, asa ca actoria este cea mai buna meserie pentru tine.
Good luck!

1 răspuns:
| Zenit313 a răspuns:

Daca alegi actoria, ajungi SOMER.
Sincer, nu iti recomand, actoria moare.

Daca vrei sa lucrezi in Mass Media trebuie sa faci facultatea de Sociologie si Comunicare.