anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. Am mare nevoie de sfaturi. De 3 luni traiesc in teroare. Am depasit pragul de 20 de ani. Acum putin timp am cunoscut un tip. Usor usor am inceput sa formam un cuplu. Totul a fost frumos prima saptamana. Dupa aceea au inceput geloziile, certurile, scandalurile si nu mult a mai durat pana au inceput si bataile. Incerc sa rup orice legatura cu el dar nu accepta si ma ameninta ca o sa scap de el decat moarta ca nu o sa ma lase niciodata in pace. Ce sa fac?!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista politie

| Caro34 a răspuns:

Cu parintii tai ai vorbit? Le-ai explicat toate astea? Nu ai pe nimeni la care sa apelezi? Daca chiar nu ai pe nimeni, mergi la Politie! Mult noroc!

| Veromi321 a răspuns:

Ai de grija ca poate fi foarte periculos. N-ai putea sa dispari din viata lui pur si simplu? De exemplu sa te muti sau sa pleci undeva intr-o alta tara unde el sa nu mai poata da de tine niciodata dar bineinteles fara sa-i spui nimic, fara sa-l ameninti. Dispari pur si simplu fara urma.

| Primu_GigiBecali_1980 a răspuns:

O modalitate buna ar fi sa mergi la parinti si ar fi perfect daca ai reusi sa faci rost de cineva sa te apere un baiat care tine la tine politia nu te poate apara dar parinti tai da pleaca pe nesimtite poti sa ii dai somnifere si apoi sa pleci