Nici o sansa, fiindca miracole nu se fac peste noapte, daca nu esti tu capabil sa renunti la mancarurile si bauturile care iri umfla burta si te ingrasa.
Buna.Tind sa cred ca simti nevoia de un glow up deoarece ai vazut prea multe videoclipuri pe internet despre asta. Poate fi o idee foarte buna, sau nu. Depinde de tine cum cantaresti lucrurile si in ce directie apuci.
Pentru piele, eu iti spun ca rezultatul e foarte fain daca tai major din cantitatea de zahar consumata. Am observat ca tenul e mai curat, cantitatea de sebum e mult mai mica si per general aspectul pielii e mult mai ok.Asa ca sa renunti la sucuri carbogazoane, care contin o tona de zahar, nu e deloc o idee rea. Poti inlocui cu apa minerala+suc de fructe facut de tine in casa, daca tii neaparat cu dintii de acest obicei.
Depinde ce vrei sa obtii. Vrei sa slabesti? deficit caloric. Vrei sa te ingrasi? surplus caloric. Si apuca te de un sport ceva daca nu faci deja. Poti merge si la un dermatolog ca sa iti dea un skincare routine.