| Anonima222223 a întrebat:

Am o întrebare legată de probleme de fete
Dacă data trecută a durat 6-7 zile și luna asta doar 4 zile înseamnă ca poate sa îmi vina mai devreme data viitoare? dau fundița =)

5 răspunsuri:
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Durata menstruatiei nu este in functie de cantitatea acesteia sau sa influenteze zilele pana la urmatoarea. Daca ai o menstruatie reglata(sa fie 28 de zile mereu)va veni mereu la timp dar asta este in functie si de cate zile are luna si de starea ta de sanatate.De exemplu, daca azi ti-a venit si e 26.08, luna viitoare poate veni pe 24.09, se calculeaza mereu cele 28 de zile intre fiecare menstruatie ca sa se poata stabili daca e reglata sau nu.Menstruatia buna este ceea ce tine intre 4 si 7 zile.Meriti"a doua sansa"

| Anonima222223 explică (pentru FoxyM):

Pai nu este regulata, mi-a venit pe 23 luna aceasta și a fost abia a 4-a oară, și astăzi mi-a trecut

| FoxyM a răspuns (pentru Anonima222223):

Este important ca a durat cel putin atat.Ce varsta ai?

| Anonima222223 explică (pentru FoxyM):

14 ani am împlinit luna trecuta

| FoxyM a răspuns (pentru Anonima222223):

Am intrebat deoarece medicul ginecolog iti poate recomanda pastile pentru reglarea acestuia, dar fiind tinerica, nu este nevoie.Atata timp cat vine lunar si durează cel putin 4 zile, esti sănătoasă, dar poti face si consult la doctorul ginecolog însotită de mama ta, ca sa stii de sănătatea organelor tale genitale. Fara griji, ca acest consult este cu ecograf.Fa asta la anul sau peste 2