| octavian23 a întrebat:

happy Am o mica intrebare si vreau raspunsuri cat mai serioase si fara misto-uri! Am 19 ani iubita mea vine la mine sa ne uitam la un film happy. Si cum stim ca de obicei fazele "ne uitam la film" se lasa cu altele adica sex big grin. Sunt curios cum e mai bine sa procedez sa bat apropouri sau sa ii propun sa facem sex sau sa nu ii zic nimic de treaba asta. Nu vreau sa ramana cu impresia ca sunt disperat si vreau doar sex dar nici sa zica dupa ca sunt fatalau pentru ca nu am facut-o laughing. Cum e mai bine sa procedez?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 19 ani ar cam fi cazul sa te poti exprima singur chiar si in legatura cu subiecte sexuale

| AndCat26 a răspuns:

Lasa lucrurile sa vina de la sine. Vezi daca si ea iti da semne ca ar vrea, si asa ai putea sa actionezi.

| Villan_Ek_1994 a răspuns:

Salut!
Pai asta depinde si de cat timp este relatia acuma sa fim seriosi daca este de 1, 2 saptamani..este clar ca ...nu ii poti spune direct. Ar trebui sa faci ceva in care sa-i arati ca esti de incredere, astazi traim vremuri diferite in care mi toata lumea alearga dupa o partida si gata... daca nu are incredere deplina ca nu o vei fu..si apoi o lasi balta poti tu s-o iei ultra usor ca tot nimic.
Ori o poti intreba direct, cand crezi ca esti pregatita sa incepem viata sexuala in relatia noastra? Si nu cred ca iubita ta nu isi da seama ca tu ai chief de sex adica se vede
Cu respect
Roibu Constantin!

| AlexandruBGD a răspuns:

Sa o iei cu incetisorul. Ii pui cateva intrebari de genu "mama si tatal tau ce mai fac" intrebari d-astea si dupa actionezi unde vrei sa ajungi laughing Succes laughing

| Cosmin_Mihai_1995_3Uc2 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să o iei cu încetișorul