Hmmm. tinand cont k ai avut probleme la rinichi tind sa cred ca de aqlo vine problema...nu te mai ingrijora incearca sa mai faci un test de sarcina, iar daca sangerarile nu inceteaza du-te la medic pentru ca mai trz sa nu se agraveze problema de santate.
multa sanatate!
Bună.
Nu cred că astea sunt semne de sarcină. Noi nu putem să îţi spunem 100% ce ar putea fi, doar ne dăm cu presupusul. Cel mai bine ar fi să mergi la ginecolog.
Baftă!
Nu sunt medic dar sfatul asta ti l ar da oricine mergi la medic urgent testele nu sunt foarte sigure uneori sau nu vreau sa t sperii dar daca ai altceva mai grav decat o sarcina...deci fuguta la medic
Uneori testele mai dau gres...inceraca sa faci un ecograf sau s mergi la un ginecolog. el sigur te poate ajuta mai bine decat noi...stii ca testele de sarcina trebuiesc facute atunci cand a trecut ziua de ciclu pentru a avea un rezultat concludent...inceraca asa.si ai grija sa nu ai iar prb cu rinichii sau poate fii si o racela care trebuie tratata de un medic specializat.mai exista posibilitatea ca menstruatia sa iti vina peste sarcina.asa cum a patit o prietena...ai grija consulta cat mai repede un medic.multa sanatate!
ZAZUtotea..Scurgerile "vin" din vagin.Multumesc fetelor pentru raspuns.Am sa tin cont de sfaturi si am sa merg la un ginecolog.
Diorrus întreabă: