| Kykyyyyyy a întrebat:

Am o problema și chiar as dori sa primesc răspunsuri adevărate:am in clasa la mine un coleg pe care îl plac.A venit de 2 ani in clasa la mine și de atunci îmi place de el dar mi-e frica sa i spun.E un altfel de băiat care știe ce vrea de la viață. Face parte dintr-o familie de oameni documentați și are o alta gândire, fata de ceilalți băieți.E glumeț cu unele dintre fete și cu mine.Azi l-am întrebat ce face și el mi-a răspuns ca,, sex,, și l-am întrebat râzând,, cu cine,, și el mi-a răspuns ca cu mine.Am observat ca el parca încearcă sa vadă la fiecare fata felul in care Răspunde la unele lucruri pe care le spune, fie ele banale fie interesante.Revenind la întrebare anterioară, cum i-as putea Răspunde la întrebările banale pe care le zice in așa fel încât sa nu par o fată ușoară, și sa răspund diplomatic.Cum as putea sa fac sa fiu împreuna cu el?

1 răspuns:
| leapșa a răspuns:

Tipul pare plin de el.
Cand iti da raspunsuri din astea, arunca-i o privire de dispret si pleaca. Asta il va face sa-si dea seama ca nu te pui cu ifosele lui.
Angajandu-te in vorba cu el pe astfel de comentarii, nu cred ca iti ridica stima de sine. Impunandu-te, ii arati la fel ca si tu stii ce vrei si ca esti hotarata si nu te impresioneaza cu balariile astea.