Doar fi tu insuti. Gaseste discutii interesante pe care sa le vorbiti, nu small talk-uri cu "ce faci". Daca il stii de 2 ani probabil stii ce fel de chestii ii plac, gaseste un subiect comun si discutati. Inainte de o relate sau ce cauta toata lumea acum, trebuie sa va intelegeti si sa aveti discutii placute pe subiecte interesante ca sa va cunoasteti punctul de vedere. Daca nu vrei sa incepi prea brusc cu chestii gen "crezi ca inteligenta artificiala va distruge umanitatea?" povesteste-i ceva interesant ce ai vazut la televizor, o stire, un documentar sau un serial.
Ce mi se pare mie cel mai nasol e intrebarea "ce faci" pentru ca toti se asteapta sa raspunzi cu "bine". Incearca sa schimbi subiectul gen "ce faci?" "ma gandeam la **chestie** si mi se pare ca **chestie**. Tu ce crezi despre asta?"
discutiile interesante fac oamenii mereu mai interesanti
Nu trebuie sa te dai ce nu esti ca sa impresionezi sau sa faci pe plac cuiva.
Adevaratele raspunsuri se gasesc pe moment, incearca sa ai o minte cat mai creativa si sa ii dai raspunsuri astfel incat sa ii oferi placerea de a purta o conversatie cu tine.Nu ii raspunde sec fiindca asta nu il va impresiona in nici un caz, il vei indeparta.Incearca sa il bagi in seama mai mult si sa ii adresezi diferite intrebari.
Iti dau un mic sfat,intr-o pauza cand nu ai ce face mergi in banca langa el si incearca sa ii vorbesti fiindca nu ai nimic de pierdut, iar daca reusiti sa radeti impreuna asta e un pas indeplinit catre o viitoare prietenie.
Nu te grabi sa ai o relatie doar de dragul de a avea, ai grija ce faci si ce vorbesti, nu da orice raspunsuri fara sa gandesti doar de dragul de a te apropia de el. Eu cred ca inainte de o relatie serioasa ar trebui sa treci si prin friendzone.Ca sa dureze aceasta relatie ar fi indicat sa si cunosti persoana cu care te bagi .O chestie legata de relatii :daca el te va intreba daca vreti sa fiti impreuna, nu te lasa asa de usor fiindca baietii sunt atenti la detalii de genul si deoarece trebuie sa fii atenta daca el nu te fraiereste fiindca majoritatea fetelor sunt vazute ca fiind naive
in ochii baietilor deoarece se lasa coplesite de complimentele acestora, asa ca fii atenta la ce faci.
Cam atat am avut de spus, sper ca ti-am fost de ajutor, iar daca nu macar am incercat
Din moment ce ti-ai dat seama de acest detaliu, clar esti o fata desteapta. Spune-i ce crezi tu...dar cel mai bine ar fi sa il lasi pe el sa iti spuna daca simte ceva pentru tine...pentru ca tu daca ii spui vei complica unpic lucrurile.