Daca chjar îți placea de el nu mai puneai intrebarea asta de superficiala pe aici. Si cu asta am zis tot
Explica i incompatibilitatea. Ai putea sa folosesti exact ce ne ai scris noua. Mai devreme sau mai tarziu o sa va despartiti datorita problemei aspectului sau.
Văd că numai băieți pe aici, în mare parte fiind solidari cu situația băiatului, așa că mă strecor și eu aici și îți spun părerea mea ca fată și de ce uneori mi-e silă de unele ca voi, care procedați în felul acesta, promiteți marea cu sarea, vă arătați drăgăstoase și după îi răniți pe unii băieții de treabă, care ar face orice pentru voi și credeți că peste noapte o să uite tot. Eu nu îmi dau seama cum reușiți să îi prostiți cu vorbele voastre, am cunoscut până acum atât în liceu, cât și în facultate astfel de cazuri și sunt scârbită pur și simplu. Se spune că iubirea este oarbă, dar nu și în cazul tău. Dacă îl iubeai cu adevărat, nici măcar nu apăreau aceste urme de îndoială în mintea ta iar de părinții tăi nu îmi permit să comentez, nu noi ni-i alegem. Chiar dacă risc să fiu înjurată, asta este opinia mea!
Daca lipseste atractia fizica e grav,ea nu poate fi indusa prin caracter cum m vrea noi sa credem,astea sunt minciuni dulci care preferam sa le credem,stai cu un om sa simti ceva,o atractia,asa e ca si cum ai sta cu un bun prieten, te intelegi bine si atat,de sex nici nu discutam cum nu exista stimuli sexuali va fi aiurea,sfatul meu este sa il lasi si sa vezi de un tip care te atrage fizica, tu de ce stai cu el? eu as sta cu una care sa ma atraga fizica nu doar asa ca sa am pe cineva, daca as vrea asta exista animale de companie, amice, sarbatori fericite
Tu il iubesti?
Aspectul fizic nu e totul, conteaza caracterul, sentimentele.
Sunt persoane cu chip frumos dar cu un caracter care lasa de dorit.
Parintii tai si-au spus parerea, poti sa ii asculti daca vrei dar gandeste-te ca trebuie sa faci ceea ce simti nu ceea ce iti spun altii.
Am avut prietene ca tine, instabile emotional, si nu e de vina baiatul ci tu. Asculti de parinti, de opinia altora, si este bine, dar trebuie sa filtrezi si sa gandesti logic inainte sa faci prostii. Daca il iubesti trebuie sa o faci pentru tot ce este el, fizic, caracter, personalitate, tot tot tot. Daca tu ai o problema si de fapt doar tii la el nu il iubesti, te rog lasa-l in pace ca il distrugi. Este mai bine acum cat de devreme se poate sa il lasi, decat sa stai impreuna ani intregi si la sfarsit sa spui ca ceva nu este in regula, cand tu stiai de la inceput ca tu nu te simti bine. Orice faci, gandeste-te de 10 ori inainte si incearca sa actionezi cu cap.
"În fiecare zi se roagă de mine sa nu il părăsesc."
Dupa ce ca e urat, mai e si milog...
Cum naiba sa stai cu cineva atat de speriat incat sa faca asta? In timp va deveni tot mai disperat ca pleci cu altul si iti va face viata un calvar.
"Si i am promis."
Si tu esti zuza...cum sa-i promiti asa ceva, cand esti constienta ca de fapt nu prea e deloc asa?! Nu te mai lasa impresionata de smiorcaielile lui, genul asta de persoane sunt oricum, numai placute nu. Doar o sa pierzi niste timp cu el, cateva luni sau ani, dupa care oricum o sa-l trimiti la plimbare.
Da, ca asta e important intr-o relatie, sa fie atrasi parintii tai de el, nu tu . Daca nu te-a atras de la inceput, cum ai mai ajuns cu el?
Fetele de genul tau, care renunta la un tip ok din motive superficiale isi dau seama ce greseala au facut cand dau de unul frumos si prost ca noaptea sau nesimtit si violent in draci . Nimeni nu-i perfect.
Tu faci ce vrei, dar e urat si nedrept. Ii promiti lucruri de care nu poti sa te tii, pentru ca iti pasa mai mult de niste pareri decat de relatia dintre voi doi.
Paraseste-l. (el) Merita mai mult decat o superficiala. Bineinteles ca nu trebuie sa stai intr-o relatie pe care nu o adori din toata fiinta, deci lasa-l, ca sufera mai putin daca-l lasi, decat sa-i irosesti viata.
Halal parinti, ce sa zic, frumos isi invata fata. Mai bine iei doi pumni ocazional, dar sa fie frumos, nu? Imi pare rau, sunt parintii tai, dar... oribil sa-ti spuna asa ceva.
Intr-o relatie, trebuie sa se ajunga, cum spunea Hugo, la indumnezeire. Tu nu ai cum sa faci asta, deoarece, aparent, nu il gasesti "perfect". Sper sa nu se trezeasca cineva sa-mi spuna ca perfectiunea nu exista, tocmai de aceea am pus cuvantul in ghilimele.
Repet, lasa-l, nu-i irosi viata si iubirea. Lasa-l s-o ofere cuiva care i-o impartaseste pe deplin. Trebuie sa spun ca sunt dezgustat de parintii tai. Daca nu m-am facut inteles, sau mai ai intrebari, ar fi bine sa mi le adresezi, ca sa ramai cu ideea buna, nu cu ceva nascocire.
Trebuie sa tii cont ca toti imbatranim si indiferent cat de placut e aspectul fizic al partenerului de viata la un moment dat nu va mai fi. Ramane respectul, coloana vertebrala, caracterul in general. Daca iti alegi partenerul dupa coperta la un moment dat cand acea coperta se va sifona s ar putea sa nu mai ramai cu nimic.
Iti doresc sa gasesti unul frumos care sa o nauceasca si pe maica-ta, sa o seduca si sa faca de toate cu ea, apoi acelasi lucru cu toate vecinele si prietenele tale.
Si pe tine sa te bata din cand in cand.
Aspectul fizic nu tine pentru totdeauna...nici maine nu stii ce poti ajunge din miss...
Cat despre relatie...nu exista relatie perfecta si totul roz.
Uneori e mai bine,uneori trebuie sa lucrezi ca sa fie.
Daca exista respect si iubire,restul se rezolva.
Insa sa nu intervina mila.
Sa stai cu el pentru ca asa simti,nu pentru ca te implora el,cat despre parintii tai,cu tot respectul,stii cum e aia cu "rade ciob de oala sparta...",nu zic c-or fi niste strambi ,dar,clar nu sunt perfecti,iar frumusetea fizica nu ar trebui sa fie un criteriu principal in alegerea partenerului de viata. Acum sa nu fim ipocriti, conteaza, insa fiecare cu masura lui, frumusetea se afla in ochiul privitorului. Ce mi se pare mie frumos, tu ai crede ca-i hidos si tot asa.
Dar,ala frumos ramane chipes pentru totdeauna?!
Ea nu a mentionat "uratenia" lui ca fiind motivul pentru care uneori nu se simte bine in relatie...
Din ce am citit eu,mai degraba parintii ei sunt mai preocupati de acest aspect!
Daca ar fi fost o problema asa de mare pentru ea, n-ar mai fi inceput relatia. Dar, probabil este usor influientabila si uite asa, auzind din toate partile ca e "urat", apleaca urechea si incep necazurile...la fel de bine puteau sa ii spuna ca stiu ei ca o inseala, si sa o toace asa la cap, fara dovada, incepea sa creada...nu zic ca nu e important cum arati, dar, pentru toti exista cineva. Revin, frumusetea este in ochiul privitorului. Si nu parea sa o deranjeze pana sa inceapa x si y sa ii toarne otrava in ureche. Nu toti sunt miss si mister, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa isi caute perechea. Fiecare sac isi are peticul, indiferent de cum arata.
Dar tu crezi in monogamie pe viata? tu stai cu prima iubita toata viata? tu ai vorbit la modul viitor, tu stii ce se va intampla dupa 5-10 ani? ca cica las ca nu conteaza ca nu te atrage acum ca la batranete va fi langa tine =asta e un argument prostesc ca si dar nu va fi mereu frumos zau dar si un om urat se infrumuseteaza in timp, alta tampenie frumusetea sta in ochii privitorului total gresit daca asa ar fi nu ar exista lucruri frumoase populare, nu ar exista frumusete, vreau sa vad un om urat perceput de mine si frumos de majoritatea un singur lucru
S-a intamplat sa am relatii, sa ma despart, dar, clar nu am terminat-o pentru ca s-a mai ingrasat ea sau nu stiu, nu imi vine acum in minte...ca mi-a zis vreun tovaras ca e nu stiu cum,asa cum ii zic ei parintii.
Daca stiam ca e "urata" dupa "standardele" mele,nu ma mai incurcam cu ea de la inceput
Altele au fost motivele,insa sincer iti spun,nu am plecat niciodata de la premisa,bah,las-o si-asa ca nu stau cu ea o viata!
De ce sa mai stai cu cineva daca nu vrei ceva serios!? Doar de bascalie?!
Sunt unii care chiar au fost monogami o viata si au experimentat mai multe intre ei decat altii cu diverse
De exemplu,poate partenara ta este vreo frumusete, dar, eu zic ca e hidoasa...ce sa faci?! Gusturile nu se discuta si chiar ca fiecaruia i se pare frumosa o trasatura pe care eu pot s-o urasc. Nu toti suntem la fel!? Si de ce am fi?! Nu suntem sabloane!
Pana si cand faci ceva dupa un sablon mai dai gres, dar, chiar si atunci se gaseste cineva sa aprecieze produsul acela defect.
Si cum sa nu zici ca frumusetea sta in ochiul privitorului?!
Uite!
Ai vazut grasii aia pe care-i mai arata astia la tv!? De sute de kg,monstrii pentru majoritate,deformati, nu sunt "frumosi",insa majoritatea sunt casatoriti. Deci, pentru partenerul/a lor ei sunt "frumosi", pentru restul lumii, hidosi.
Si asta conteaza pentru ei, nu trebuie sa ii accepte mapamondu'!
Ray,omule,iti place sa te contrazici inutil
lasa tu fantomele!
Aia sunt oameni pe bune, cu diferite probleme si totusi au pe cineva.
Sa nu deviem de la subiect. Pentru toti exista cineva.
Mie Dragusanca mi se pare nasoala, buzata asa si cu atatea operatii, altora li se pare zeita. Si aici nu vorbeste vulpea...
Opinii si opinii!
Acum ma-ntreb cati ani ai tu!?
Cred ca de aici vin intrebarile altor utilizatori despre tine
Tie chiar iti place sa o duci asa langaaaa...
Tu esti aici de atatia ani din lipsa de ocupatie sau pentru ca vrei sa ajuti pe bune cu pareri pertinente!?
Las-o balta!
Fie ca accepti sau nu, oamenii sunt diferiti si gusturile nu se discuta!
Eu propun altceva, luam un copil il tinem izolat 18 ani de lume apoi il integram in lume si vedem ce considera el frumos sau urat,asta ar dovedi,dar asta e inuman, josnic nu putem face asta, eu am observat altceva, atractia fizica este un mister, lucru ciudat e ca privind mai multe fete frumoase te simti atras doar de unele de parca e o amprenta genetica
Frumusetea se duce, dar, din moment ce tii la el, cred ca te-ai obisnuit si cu aspectul lui; dar nu trebuie sa stai cu cineva nici din mila, meriti mai mult decat sa fii constransa de situatie.
Uite, eu am fost cu un baiat foarte, foarte frumos, dar avea un caracter groaznic, si asta il facea sa para si mai putin atragator.Decat sa fie frumos si sa se comporte groaznic cu tine, mai bine te iubeste sincer si aspectul sa conteze mai putin.
Nu sta cu el daca nu simti ca il iubesti, e important sa te atraga din toate punctele de vedete.Pentru unii poate sa fie frumos ceva, iar pentru tine nu.E o diferenta de gusturi doar.
Si ce sa ii zic? Nu vreau sa il fac sa sufere, pentru ca știu cum e sa suferi când iubești pe cineva și sa suferi din cauza acelei persoane
Dar nu poti nici sa stai cu el daca vezi ca nu mai merge relatia. Poate o sa sufere, dar conteaza si cum te simti tu.
Frumusetea nu e esentiala la un baiat. Mai important e sa fie inalt. Intre o frumusete juma' de buletin si un inalt cu cicatrice, e de preferat a doua varianta, de departe.
Ce sa faci? Nu pari a fi la momentul marilor hotarari. Nimic nu impune sa iei o decizie ACUM. Lasa relatia sa curga si mai vezi pe parcurs.
Doar parerea mea, bazata pe informatia putina data.
Zi-i ceva pentru a-i da răgaz să te părăsească. Din momentul în care judeci pe cineva după statutul social, înfățișare, sex te îneci în propriile eșecuri și exploatezi inferioritatea și involuarea.
Oricât de frumoasă și înțelegătoare ai fi cu el, din Onoare în momentul în care mi-ai spune că nu-mi suporți înfățișarea iar judecata ta asupra mea este pe baza fizicului ți-aș ura "Mult noroc!" și aș încheia orice legătură cu tine. Fă-l să se simtă în plus și nedorit, pentru că asta doare mai tare decât orice jignire și va pleca.
Si cum sa fac asta? Cum sa i spun? Ma cheamă afara de o săptămână și tot amân, ba ii zic ca nu sunt acasă, ba am meditatii, ba, ba și tot asa, și mi-a zis ca vine și 5 min sa ma vadă. Azi m-a chemat iar, nu știu ce sa fac.
Daca e insistent si n-a inteles nimic din semnalele indirecte pe care le dai pentru a se indeparta, atunci ar fi cazul sa-i spui totul in fata si sa-i recunosti intentiile de a-l indeparta.
A spus "DA" in fata placerii, acum trebuie sa spuna "DA" si in fata durerii... Nu incerca sa ramai nicidecum "prietena" cu el, mereu iti va purta pica, se va simti gelos, intoxicat, cand ii vei scrie "prieteneste" te va iubi atat de mult, poate mai mult decat ar fi cazul, iar cand il vei ignora "amical" va face planuri sa te distruga in mintea lui si va resimti o ura metafizica pentru tine. Si daca totusi cele de mai sus ti se par aberatii, niciodata, dar niciodata nu vorbi cu el despre problemele tale pe plan sentimental, asa ca intre "prieteni"... Trebuie sa fii constienta totusi, atat timp cat vei vorbi cu el in orice circumstanta, de partenera sau "prietena" acesta devine tot mai dependent de tine, si cu cat il tii mai mult in asteptare, cu atat sevrajul va fi mai plin de vertijuri. Lasa-l sa te uite, lasa-l sa-si gaseasca o noua partenera in care sa nu te caute pe tine si balanta se va echilibra.