Am avut prietene ca tine, instabile emotional, si nu e de vina baiatul ci tu. Asculti de parinti, de opinia altora, si este bine, dar trebuie sa filtrezi si sa gandesti logic inainte sa faci prostii. Daca il iubesti trebuie sa o faci pentru tot ce este el, fizic, caracter, personalitate, tot tot tot. Daca tu ai o problema si de fapt doar tii la el nu il iubesti, te rog lasa-l in pace ca il distrugi. Este mai bine acum cat de devreme se poate sa il lasi, decat sa stai impreuna ani intregi si la sfarsit sa spui ca ceva nu este in regula, cand tu stiai de la inceput ca tu nu te simti bine. Orice faci, gandeste-te de 10 ori inainte si incearca sa actionezi cu cap.
"În fiecare zi se roagă de mine sa nu il părăsesc."
Dupa ce ca e urat, mai e si milog...
Cum naiba sa stai cu cineva atat de speriat incat sa faca asta? In timp va deveni tot mai disperat ca pleci cu altul si iti va face viata un calvar.
"Si i am promis."
Si tu esti zuza...cum sa-i promiti asa ceva, cand esti constienta ca de fapt nu prea e deloc asa?! Nu te mai lasa impresionata de smiorcaielile lui, genul asta de persoane sunt oricum, numai placute nu. Doar o sa pierzi niste timp cu el, cateva luni sau ani, dupa care oricum o sa-l trimiti la plimbare.
Da, ca asta e important intr-o relatie, sa fie atrasi parintii tai de el, nu tu . Daca nu te-a atras de la inceput, cum ai mai ajuns cu el?
Fetele de genul tau, care renunta la un tip ok din motive superficiale isi dau seama ce greseala au facut cand dau de unul frumos si prost ca noaptea sau nesimtit si violent in draci . Nimeni nu-i perfect.
Tu faci ce vrei, dar e urat si nedrept. Ii promiti lucruri de care nu poti sa te tii, pentru ca iti pasa mai mult de niste pareri decat de relatia dintre voi doi.
Iti doresc sa gasesti unul frumos care sa o nauceasca si pe maica-ta, sa o seduca si sa faca de toate cu ea, apoi acelasi lucru cu toate vecinele si prietenele tale.
Si pe tine sa te bata din cand in cand.
Văd că numai băieți pe aici, în mare parte fiind solidari cu situația băiatului, așa că mă strecor și eu aici și îți spun părerea mea ca fată și de ce uneori mi-e silă de unele ca voi, care procedați în felul acesta, promiteți marea cu sarea, vă arătați drăgăstoase și după îi răniți pe unii băieții de treabă, care ar face orice pentru voi și credeți că peste noapte o să uite tot. Eu nu îmi dau seama cum reușiți să îi prostiți cu vorbele voastre, am cunoscut până acum atât în liceu, cât și în facultate astfel de cazuri și sunt scârbită pur și simplu. Se spune că iubirea este oarbă, dar nu și în cazul tău. Dacă îl iubeai cu adevărat, nici măcar nu apăreau aceste urme de îndoială în mintea ta iar de părinții tăi nu îmi permit să comentez, nu noi ni-i alegem. Chiar dacă risc să fiu înjurată, asta este opinia mea!
Trebuie sa tii cont ca toti imbatranim si indiferent cat de placut e aspectul fizic al partenerului de viata la un moment dat nu va mai fi. Ramane respectul, coloana vertebrala, caracterul in general. Daca iti alegi partenerul dupa coperta la un moment dat cand acea coperta se va sifona s ar putea sa nu mai ramai cu nimic.
Si cum sa fac asta? Cum sa i spun? Ma cheamă afara de o săptămână și tot amân, ba ii zic ca nu sunt acasă, ba am meditatii, ba, ba și tot asa, și mi-a zis ca vine și 5 min sa ma vadă. Azi m-a chemat iar, nu știu ce sa fac.
Daca e insistent si n-a inteles nimic din semnalele indirecte pe care le dai pentru a se indeparta, atunci ar fi cazul sa-i spui totul in fata si sa-i recunosti intentiile de a-l indeparta.
A spus "DA" in fata placerii, acum trebuie sa spuna "DA" si in fata durerii... Nu incerca sa ramai nicidecum "prietena" cu el, mereu iti va purta pica, se va simti gelos, intoxicat, cand ii vei scrie "prieteneste" te va iubi atat de mult, poate mai mult decat ar fi cazul, iar cand il vei ignora "amical" va face planuri sa te distruga in mintea lui si va resimti o ura metafizica pentru tine. Si daca totusi cele de mai sus ti se par aberatii, niciodata, dar niciodata nu vorbi cu el despre problemele tale pe plan sentimental, asa ca intre "prieteni"... Trebuie sa fii constienta totusi, atat timp cat vei vorbi cu el in orice circumstanta, de partenera sau "prietena" acesta devine tot mai dependent de tine, si cu cat il tii mai mult in asteptare, cu atat sevrajul va fi mai plin de vertijuri. Lasa-l sa te uite, lasa-l sa-si gaseasca o noua partenera in care sa nu te caute pe tine si balanta se va echilibra.
BUCURROBERTA întreabă: