Hei! Cu toate ca zici,, un liceu bun,,, sunt chiar curioasa ce liceu, e din Bucuresti? Revenind la problema ta cu matematica, profesorul e de moda veche, d aia e asa exigent, si te face sa ti fie frica de el si boom! te blochezi la teste sau poate chiar la ascultari chiar daca tu CHIAR STII.Incearca totusi sa separi matematica de celelalte obiecte! Sunt absolut sigura ca tu stii, si te descurci, aici e vorba doar de frica ta de proful de mate.Hmm sa ti spun despre mine.Am intrat, la fel ca si tine, intr un liceu super bun cu media 9, 76, profil mate info.In clasa a 9 a am dat peste profesori super exigenti, dar cireasa de pe tort a fost la matematica.Auzeam de la cei mari ca cea mai mare nota la mate pe care o voi lua va fi 6.Asa a si fost! absolut orice elev care facea cu dansul lua note intre 1-6 si asta nu pentru ca noi nu stiam ci pentru ca testele lui si ascultarile erau mai grele decat ce se da in mod normal la bac.In fine, singura solutie sa scapam de acest prof, a fost sa l schimbam.In cazul tau, ti am mai zis trebuie sa incerci sa te aduni, si sa te concentrezi, ca SE POATE! te pup, sper ca totusi te am ajutat cu ceva, sau macar te am inspirat putin