Nico, copii sau furat dupa 1990 se fura si astazi si probabil se vor fura si in urmatorii 100 de ani, fiindca asa e traficu de carne vie, oamenii sunt nenorocititi.Ar fi trebuit sa il arate, mama ta sa verifice bine la spitalul unde a fost internata. Exista si posibilitatea ca ea sa fi recurs la un avort si copilul fiind deja in a 5, 6 luna era destul de dezvoltat, iar ea ti-a spus tie asta, e posibil. Cert e ca poti si tu mai tarziu sa verifici la spital chestia asta.
Urata poveste, si chiar interesanta, dar des intalnita. Chiar sora mea (sau eu?) era sa fim inlocuiti la spital. Imediat dupa nastere m-au dus in alta sala, dar mama a retinut numarul de pe bratara care o primiseram (chiar nu mai stiu daca eu sau sor'mea). Si cand a ajuns asistenta a dat alt bebelus si mama mea s-a certat vreo ora cu ea ca e bebelusul gresit, pana a verificat si si-a recunoscut greseala (cu mare zarva si multi nervi). Dar asta a fost o greseala, ceea ce zici tu e trafic de carne vie, e rautate intentionata, e ilegala, inumana, si e grava! E o posibilitate, da, si ar trebui sa verifici. Du-te la spital, si daca cunosti vreun doctor mai nou sau pe cineva, cere-i sa iti arate documentul nasterii mamei tale din anul respectiv, si verifica ce scrie acolo ca s-a intamplat. Daca scrie altceva decat ca bebelusul e mort (de ex ca a fost abandonat si dat lui x sau y), atunci e clar trafic de carne vie, va puteti interesa, puteti da in judecata si legea va fi obligata sa va ajute sa va gasiti fiul/fratele. Multa bafta (e dreptul tau sa te interesezi, asa ca du-te si fa-o, cine stie, poate ati fost inselati). Domnul cu voi
user449549 întreabă: