Nu vreau sa te speri dar prietenul meu a facut la fel.iesea cu ei pe afara si ii spuneam sa ma ia si pe mine si mai spus""acum ies cu ei,cand ies cu tine stau cu tine,cand ies cu ei stau cu ei"" l-am inteles insa am aflat ca cat timp statea cu ei el mai o suna pe una care toti din trupa lui o considera draguta,si pana la urma ma si inselatPoate ii e rusine cu tine,poate is mai importanti iei,poate ii mai palce o fata de pe acolo si nu vrea sa apari si tu, sau poate nha is baieti se joaca fotbal, carti etc.depinde,daca zici ca e copilaroasta poate ii place sa rada sa glumeasca cu ei sa joace jocuri, dar in acelasi timp poate sa se joace si cu viata lui poate"copilaros smecherit"si atunci sta si cu tine si cu alta sau cand ii cu prieteni lui rade de tine si vb de alta si se joaca asa:d Eu nu il cunosc sa stiu exact ce persoane e"
=>persoanele copilaroase ia totul in gluma
-ori te ia si pe tine in gluma si se joaca cu tine
-ori se joaca cu prieteni lui jocuri de baieti si nu vrea sa renutze la jocurile acelea si sa stea cu tine sa se uite la pr lui cum se joaca.pentru ca daca mergi si tu cu el va trebui sa steie si cu tine si va pierde multe ce putea face cu ei"D
sper ca ai inteles ceva:*
Reiese ca in viata lui relatia cu tine si prietenia cu "gasca" lui sunt 2 lucruri paralele.
De obicei atunci cand se intalneste cu ei ar fi ciudat sa stea de mana cu tine si sa vorbeasca si cu ei sau sa se sarute cu tine de fata cu ei. Chiar nu ti-ai dori sa ii cunosti din moment ce ai fi singura fata acolo. Incearca sa-i cunosti pe rand. Intreaba-ti prietenul daca vreunul din anturajul lui mai are iubita. Daca da, atunci spune-i ca vrei sa cunosti si cealalta pereche de indragostiti. Te poti imprieteni cu ei, puteti organiza iesiri in 4... Te descurci tu! Multa bafta!